Birgul huzundengolgeler maşallah canım hamilesin hatta 2-3 gün sonra keseyi rahatlıkla görürsün muhtemelen 😇
Elbet-birgun-kavusacagiz huzundengolgeler ilk kan degerinizmi.maslalh cok ii cikmis sonadet tarihiniz nedir
huzundengolgeler Birgul inşallah şuan 7hafta 4gunluk dedi doktor cinsiyeti nezman kaç haftada belli olur
Birgul huzundengolgeler ben 11. Haftadayım doktorum tahmin yaptı ama 13-14 den sonra daha net söyleniyor
huzundengolgeler Ayn daha gitmedim gidicem inşallah 7hafta 4gunluk hamileyim inşallah gidince keseyi de kalbini atışınida duyarım
Dua_35 huzundengolgeler maşaALLAH Canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun bende 5+4 ün sağ kasığımda çok ağrım var sizde de oluyor mu
Elbet-birgun-kavusacagiz huzundengolgeler kisiden kisiye degisir canm o ic karnin kucukse 13 ten sonra buyumeye baslar ama ic karnin genisse daha gec cikar karnin
huzundengolgeler Bişey diyebilirmiyim sakıncası yoksa benim ilk hamileliğim 7hafa 4gunluk kaç aylık oluyor bidee sizde hamilemisiniz Elbet-birgun-kavusacagiz
Elbet-birgun-kavusacagiz huzundengolgeler bi bucuk ayliksin canm 8+4 te iki aylik olucaksin 12+ 6 da uc aylik😊hamile degilim maaleeef