Merhaba kızlar:
Hamileliğimi ilk öğrendiğim andan itibaren buraya üye oldum doğum hikayeleri okudum sorular sordum cevaplar aldım ve artık bende mezun oldum🥰
2 gün önce sancılarım başlamıştı ama kanama ya da nişan vs olmadığı için doktor randevumu bekledim dün sabah doktorla görüştüğümde sancılarmn başladığını fakat bebeğin pozisyon almadığını öğrennce doktorum acı çekmeden alalım dedi zaten çatımda uygun değildi daha önceden konuşmuştuk normalde pazara kadar bekleyecektik fakat minnoş erken gelmek istedi eve gittim yemek yedim son kez su içtim ve saatimi beklemeye başladım akşam saat 22.00 deydi doğum. Açıkçası korkuyordum fakat soğukkanlıyımdır da bir yandan canım pek tatlı değildir. Yatış yapıldıktan sonra doğumhaneye alındım ekip çok güzeldi spinal sezeryan iğnesi hiç acıtmadı zaten acıda hissetmiyorsunuz doğum esnasında sadece hareketleri istiyorsunuz ve arada biraz mide bulantısı baş ağrısı oluyor anestezi sebebiyle. Bebeğinizi yanağınıza koyduklarında zaten gözünüz birşey görmüyor. Bebeğim çok şükür sağlıklı doğdu benden önce odaya gitti sonra bende gittm pek bi acım olmadı zaten sürekli serum ağrı kesici vs veriliyordu. Ben sonda ve lavman istemedim açıkçası gerekte kalmadı sadece sabaha karşı ilaçların ve anestezinin etkisi geçip idrara sıkışınca biraz sancım oldu ve ilk ayağa kalktığımda zorlandım sonuçta ameliyat fakat sonrasında uzun sürmeden geçti çok şükür. Bugün çok daha iyiyim yürüyüş yapıyorum bol bol destekle tek problemimiz bebeğin emmesi fakat süt gelmemesi, ama oda zamanla olacak dedi doktor şimdilik önce meme sonra doymayınca mama veriyoruz şırıngayla. Şimdilik benden bu kadar kızlar dualarınızı bekliyorum sormak istediğiniz şeyler olursa cevaplarım. Tek önerim korkmayın herşey yoluna giriyor❤️❤️