Hasretyzgec Covid olup koku kaybı yaşayan oldumu. Bu süreç kaç günde geçti yani koku kaybı kaç gün sonra düzeldi. Ben 1 hafta oldu koku kaybı gideli ve hala gelmedi bı öneriniz varmı bu konuda😔
bstrdvn_ Hasretyzgec benim bgn karantinamın son günüm. 10 oldu koku gideli hala gelmedi bende. bende tek belirti koku gitmesi oldu baska bi belirtim olmadı
Prensesannesi96 Hasretyzgec 4 gündür yok benimde çanm bebeğim için bir boş yiyorum hiç birşeyden tat koku alamıyorum aşırı halsizim birde 😔 kaç güne net bitecek acaba 😔
Hazalveannesi Hasretyzgec benim 15 gün oldu hâlâ ne ağzımda tat ne burnumda koku var felaket bisey bu😭😭
prensmusta Hasretyzgec ben 10gün dolu dolu geçirdim tüm belirtilerimi,doğal deniz suyu ,hamileler için olan burun spreyi yaptım,koku yeni yeni gelmeye başladı,hepinize çok geçmiş Olsun 💐
Hasretyzgec bstrdvn_ inşallah gelir yoksa bu durum hiç çekilecek gibi değil yediğim hicbiseyde zevk alamiyorum😑😔
Hasretyzgec Hazalveannesi 15 gün mü dayanamam 🤦 her sabah duayla kalkıyorum koku alayım bügun diye. Allah büyüktur sabırla bekleyecez bakalım 🙏
Betull43 Benim koku yok tamam da ona razıyım deli gibi öksürüğüm var geçmiyor on beş gündür var mı tavsiyesi olan ?
prensmusta Betull43 öksürük şurubu ve sıcak süte bal ve toz zencefil katarak öksürüğümü azalttım ben,tavsiye ederim
Susam1 Hasretyzgec benim neredeyse 1.5 ay olacak hala yok bi koku var ama bu ayırt etme gücüne sahip değil bekliyorum öyle tad alma olayıda yok.. Tatlı tuzlu ekşi olduğunu biliyorum ama tadı yok