Mervegnlts Gün içerisinde devam eden mide bulantılarım ve kusmalar 6.haftaya bastığımdan beri her gün ruh gibiyim kızlar🤦♀️ Nasıl rahatlayabilirim sizce??
Sevimlianne Senin zamanlarındayken bende öyleydim 🤦🏻♀️ İlaç almayana kadar da geçmedi 🤷🏻♀️ Mervegnlts
oykuduru21 Mervegnlts peynir ekmek iyi gelir öğünlerini az az sık sık şeklinde ye suyu birden içme bi de istersen doktoruna danış ilaç için prilam dr çok iyi geliyor
Dmlkrts Mervegnlts Prilam dr gece yatmadan 2 tane iciyorsun ertesi gun mis gibi geciyor ben 36. Haftamdym hala kullanıyorum cünkü sabah bulantilarım hic ara vermeden devam ediyor sadece yogun olmadgi icin 7. Aydan itibaren 1 taneye düşrdm doktorum vermsti zaten uzun süreli kullanmamda saknca varmı diye sordum hicbir olumsuz yan etkisi yok dedi
Mervegnlts oykuduru21 Doktora ilaç için danışıcam da korkuyorum sonuçta ilaç yani bebeğe herhangi Bi zarar etmesin
Mervegnlts Günde 2-3 paket tuzlu çubuk yiyorum ama yine de tutmuyo bu sefer de iştahsızlık var hiç bişey yiyesim gelmiyo 🤦♀️ doktora gittiğimde bulantı geçirme ilacı istesem yazar mı sizce veya kullanmam sakıncalı mı bebiş için
Taykozeyno Mervegnlts canım bende senin gibiydim mutfağa dahi giremiyordum, yoğurtlu sarımsaklı çorba iç o hem tok tutuyor hemde bulantı nı önlüyor öyle kaç tencere yedim belli değil. Ama gerçekten iyi geliyor
oykuduru21 Mervegnlts ilaç olarak düşünme doktorum bana korkmana gerek vitamine eş değerdir vitamin olarak düşün hatta hiç zararı yok dedi zararlı olsa niye versinler
Mervegnlts oykuduru21 Ozaman doktora gittiğimde Bi söyleyim ya arada sırada olsa bulantım dayanırım ama her gün olması işte o kötü oluyor
1incir Mervegnlts geçmiyor ya malesef hiç bişey iyi gelmiyor sadece ilaçlar biraz bastırıyor 11.haftaya geldim 6.haftadan beri çekiyorum. Neler denedim iyi gelmedi. Geçsin artık hamile değilde hasta gibiyim sürekli yatıyorum evde yemek pişmiyor her şey burnuma kokuyor sürekli bi öğürme halindeyim hastanelik oluyorum ama oda rahatlatmıyor inşallah biter çok zor yaşayan bilir
Mervegnlts 1incir Aynen walla hasta gibi hissediyor insan kendini ama her güzelliğin bir zorluğu var demişler🥰 ne yapalım 🤷♀️