-elifss Nazan123 silik cizgi varsa muhtemelen gebelik vardır bende bir gün geçti yaptım silik çıktı sonra bir hafta bekleyip doktora gittim kan testinde çıktı
oykuduru21 Kader123t ilk gün 22 ertesi gün 38 iki gün sonra 95 iki gün sonra 290 iki gün sonra 725 çıktı canım bi daha baktırmadım artış güzel diye şuan 13+5 🥰 güzel artmış seninde
Nazan123 https://imgyukle.com/i/IBQtGh Kizlar bakarmısınız tekrar Dün gece yapdim tekrar inanirmisiniz hiç silik bile cikmadi bugün sabah yapdim çizgi daha da siliklesmis 😪 kendim zor gördüm sanırım yok olsaydı belirginlesirdi
Dd1619 Nazan123 bence kesin hamilesin öyle düşünme bende hamile kaldığımda iki kere ardarda iki test denemiştim ilkinde belirgindi ikincide silik silikti ama hamileydim tabi.silik olması bile yeterli hamile olmasan hiç çıkmazdı
Melikeclskn Nazan123 canım hemen kan testi yaptır en doğru sonucu öyle alırsın ama benimki ışığa falan tuttuğunda anca görünüyodu değer düşük çıksa bile doktor zaten tekrar kan testi isticektir sağlıklı bir artış oluyor mu diye.Bence hemen gitmelisin
Nhrakcsme Nazan123 benm reglim geçmeden önce böyledi testi bi kaç gün sonra tekrar et reglinin üstüne bi hafta geçsin öyle randevu alıp gitmeni öneririm
Ksvr Merhabalar . Soğan kürünü nasıl kullanıyorsunuz. ?Benim bildiğim regl bittikten 2 gün sonra başlayıp 15 gün devam etmek.
Nazan123 Ksvr merhaba cnm ben reglimin 5.gunu başladım sabah akşam ılık icdim ama 10 gun icip birakdim eğer gebelik varsa tehlikeli olabilir dendi düşüge sebeb olabiliormus rahmi temizledigi için ama baya akinti yapdi
Aylin9196 Nazan123 tebrikler ilk once😍 bendede oyle olmusdu,, Ben hamileliyimi ogrendigimde2-3hafdalik ve gec dollenmisdi,,kan testi verirsen bilinir canm