aybars19- Arkadaşlar 14 aylık oğlum var 7 haftalık hamileyim belirtileriniz nedir cinsiyeti belli olanlar özellikle hangisi daha coğunlukta 2.ci kız mı oldu erkek mi ? Bu heyecan daha baska bin şükür🤲
Arin31 aybars19- 20 aylık oğlum var 8 haftalık hamileyim belirtilerim ilk gebeliğimle aynı yine aynı şeylerden soğudum herşey hemen hemen aynı bakalım sağlıkla gelsin yavrularımız
merve90 aybars19- benim ilkim kız kızım 2 yaşında aynıı belirtileri yaşadım hiç bi fark yoktu hadi dedim kız gelioooo ama erkekmiş,😂
Serapveminikleri aybars19- bende 7 haftalık kızımdan tek fark midem ağrıyor ama aynı belirti bakalım rabbim.ne nasip edecek 🥰Allah her iki tarafta da tatirsin hepimize insallah
Minikheyecan Benimde aynen böyle. İlki oğlan ikincisi Kı. Doğuma az kaldı 34+5im. Oğlum 22, 5 aylık :)
aybars19- Minikheyecan masallah Allah kucagimiza almayi nasip etsin ne guzel ogrenmissin bana daha cok var😉🤔
aybars19- Arin31 benim belirtilerim cok farkli oglumda hep tatli yedim bunda eksi istiyorum oglumda cildim puruzsuzdu bunda hep sivilcelendim 🤩
Hacerbykdn 🤩 çok mutlu oldum, bebekleriniz yakın okuduğum arkadaşlarin, benim de 18bucuk aylık kızım var, 32+3 ogluşumu bekliyor. İlk bebeğimde erkek hissettim, bu seferde kız olsun istedim . En önemlisi sağlıklı olsun da 🤲🤲 sağlıkla gelsin yavrularımız .
aybars19- Hacerbykdn az kalmis masallah dogumuna canim benim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah🤗
Bsraydin Üçüncüyu bekliyrm iki oglandan sonra kiz…belirtiler ayniydi..pek sikayetim olmadi bulanti vs sadece kasik agrilarim daha çoktu…yani inanmiyorm ben oyle seylere…karnima da top koymuşum gibi kiloyu daha da az aldim..kiz erkek farketmiyr bnce.. bahtina ne çıkarsa 😊
aybars19- Bsraydin kesinlikle farketmiyor ama iste bekliyor insan heyecanla senin cok guzelmisss kizi bulmussun ne guzel bal baaaaalllll🤲 masallah
aybars19- Serapveminikleri amin canim insallah haftamiz ayni ne guzel benimde midem eksiyor her annenin gonlunde bir kiz evlat her babanin gonlunde bir erkek evlat yatar rabbim her ikisinide tattirsin insallah dedigin gibi😚
Peyzaj aybars19- yaaaa sende bendensinnnnn 😂🙈 benim oglumda suan 14 aylik ve 3 aylik hamileyim ve asiri heyecanliyim cinsiyet konusunda bi de saglikli bi kizim olsun istiyorum hemde cooook 🤲💕 biri eerkek dedi biri kiz dedi hala ogrenemedim cinsiyetini
Peyzaj aybars19- hayir canim oglum da bir kere bile mide bulantisi cektigimi hatirlamam ama bunda ara ara su gibi kusuyorum resmen. Bazi seyler kokuyor gibi oluyor . Basim agriyor surekli de uyumak uzanmak istiyorum. Oglumla cok farkli belirtiler ama her cocuk da bir olmaz diyorlar. Bi de benim kendi doktorum israrla erkege benzetip erkek diyor baska bir doktora da gidim dedim hic bir sey demeden oda kiz dedi inan sasirdim kaldim . Hala nettt bir sekilde cinsiyet ogrenemedim ama ne yalan soyleyeyim yine erkek hissediyorum 🤭😔
Gulsen4224 aybars19- inşallah cnm 15+1 16 haftalıkken gideceğim İnşallaj gösterir sen kaç haftalıksın cnm
merve90 aybars19- ah sormaa benim kızım 10yıl sonra oldu 3.tüp bebekte sonra korunmadık olmaz diye hamile kaldım hayAtımızın şokunu yaşadık,😂olmaz demeyin oluo
Demirxxy Peyzaj Bende ilk.geveligim kızdı ama çok kötü kusma vardı ne yer içersem çıkıyordu.simdiki gebeliğin 12 haftalık ve doktor kıza benziyo.dedi ama bende.hic kızımdaki belirtiler yok.
aybars19- Peyzaj canim benim yaa gercekten cogunda ayniyiz bende oyle oglumda hic kusmadim bunda kusuyorum cildim mahvoldu eksi istiyorum hep sana heyecan katmis doktorlar biri kiz biri erkek demis😂 anneler hisseder derler senin yine tahmin ediliyor benim daha cok var oglum durmuyor aksilik daha cok dustu ustume kaldirmiyorum ona surekli egildigimden bel agrim cok oluyor😐
Peyzaj Demirxxy ayyy kizi olanlar suan gozumde cok sansli cnm 🥰😂 neden dersen bir oglum varya bir de kizim olsun istiyorum suan 💕🤲 dogru diyorsun cnm inan her hamilelik ayni olmuyor farkli oluyor