Elbet-birgun-kavusacagiz esinde sperm sorunu olupta bu takviyeyi kullanip faydasini goren oldumu. Acaba esimde ileri hizlisi 0 acaba fayda gorurmuyuz😪
Eymirinannesi Elbet-birgun-kavusacagiz hareket ve sağlıklı sperm sayısı azdı. İlk ayda ise yaradı. %4tü Tabi düşük yaptım
Sermec27 Elbet-birgun-kavusacagiz promotil men cok daha etkili bence biz 3 haftada da etkisini gördük su an hamileyim ama benim eşimde sperm sayısı 280 milyon du morfoloji de 77 ydi sadece ileri hareket yüzde 15 ti eşim kullandı 3 hafta sonra hamile oldugumu öğrendim 🤲
Miragee Elbet-birgun-kavusacagiz ben canım.. Proxed plus aldık eşime ve her gün bir bardak taze havuç suyu sıktık içirdim.. 2 kez deneyip tutmayan aşılama sonrası o ay kendi kendime hamile kaldım
afrasil Elbet-birgun-kavusacagiz bizde ileri hareket 20 hâlâ gebelik yok . Doğal yöntemler e çok ağırlık verdik . Bu ay bu vitaminide kullanıyoruz bakalm sonuç ne olacak . Çok araştırdım herkes olumlu şeyler yazmıştı
Elbet-birgun-kavusacagiz Eymirinannesi benmde bi dusugum var tup bebekti. Ilac ise yararsa normal yoldan gebe kalirim belki 😪diye dusunuyorum.
Elbet-birgun-kavusacagiz Sermec27 evet bunuda duymustum benm esimde sadece ileri hizlisnda sorun var insallah bizdede ise yarar da dogal yollarla bende gebe kalirim 🤲 fiyati nedir canm acaba
Sermec27 Elbet-birgun-kavusacagiz 267 ydi galiba canım bir de eşim kabak cekirdeği bitter çikolata fındık keci boynuzu pekmezi muz falan da tüketti bunlar da cok iyiymiş inşallah sende en yakın zamanda hamile kalırsın canım 🤲
Elbet-birgun-kavusacagiz Sermec27 insallah canm. Uyguluycaz ins hepsini 🌸cok saol saglikla kavusursun insallah sende evladini🥰
Miragee Elbet-birgun-kavusacagiz canım dediğimi yap ve güzel haberler ver bana.. Birde sana benden tavsiye gece 2 rekat hacet namazı kıl.. Ve 313 defa ayatel kürsü oku.. Bende senin için dua edeceğim
Elbet-birgun-kavusacagiz afrasil tup bebekle gebeydim ama kaybettim. Bizde baslayalim bakalim dogal yolla rabbim nasip eder insallah canm tum isteyenlere cok zor coook😒
Happybsrn Elbet-birgun-kavusacagiz burda bi arkadaş vardı bunu kullanmıştı eşi test yapacaktı salı günü haber vercekti 😀 bizim ikinci kutu değer değişti m bilmiyorumm ama yine gebelik yok
yagmurguz Kızlar eşimde haraketli 7 yavaş haraket 43 yerinde haraketli 15 haraketsiz 35 bu ne anlama geliyor sıkıntılı bi durum mu sizce
Happybsrn Elbet-birgun-kavusacagiz özelden nasıl yazılıyor bilmiyorum ben yada uygulama yüklü değil diye yapamıyorum özele gelsene 😀