Marsupilami Merhabalar,benim son adet başlangıcım 9 Ağustos.Hangi doktora gitsem farklı bir hafta gün söylüyor.Tam olarak kac haftalık bebiş
Eessrra Marsupilami canım bende de öyle doktor ayrı bir hafta söylüyor ultrasona bakınca ayrı hafta söylüyor ama sanırım bana birgün dedi ki erken yumurtlamışsın bende hiç anlamadım ama bu sefer gittiğimde söylicem merak ettim
Neslicavusoglu Marsupilami ultrasonlarda 3 4gün yanılma payı var kesin net sonuç vermiyor. Değişkenlik olabilir. Bnmde geç döllenmem vardı. Her gittiğimde 3gün önde söylüyodu. Yanılma payları var demişti
Birgul Marsupilami bende 12 Ağustos 11+1 haftalığım hatta dün doktordaydım herşey iyi cok şükür cinsiyet tahmini de yaptı😇
ilknr_ylmz94 Satı baz alarak hesap yapacaksınız sonlara doğru bebek sata uyumlu hale geliyo zaten sata göre 11+4 hamilesin
cansuuuuuuuu Benimde 7 Ağustos regli tarihim ben en son doktora gittiğimde 8+5 olmam gerekiyordu ozaman doktor 8+0 dedi 5 gün geriden dedi anlamadım bende tam 1 hafta sonra 12 haftalık olucam doktorun söylediği hesaba göre bakalım gidince ne soylücek
Btl_akkrt cansuuuuuuuu inanki benimde kafam karıştı devlete gitigimde 6 haftaliktim 7 haftalıksin dedi şimdi de 8 haftalık oldum bugünde ozele gittim kanamam oldu diye doktor yoktu sordum bana 6 hafta 5 günlük dedi şok oldum 2 hafta geç döllenme olmuş dedi normalde benimde son adet tarihim 26 Ağustos kafam şuan baya karisik neye uyacagimi hangi doktoru dinleyeceğim şaşırdım 😔
Marsupilami Evet artık iyice şaşırdık test var bir de ikili test neye göre yapacağımızı da düşünür olduk gerçekten
sennur26 Benim son adet tarihim 6 Ağustos bugün tam 12 haftalık olduk. Doktorum haftanla uyumlu bebeğin demişti
Birgul gulapikk erkeğe benzetiyorum burda bi çıkıntı var dedi gösterdi hatta baya çıkıntı değişmez heralde 😇
Eessrra Kızlar benimde son adet başlangıç 19 temmuz. Bitimi 25 temmuz ben şuan kaç haftalık olmam gerekiyor. Bu uygulamaya göre 14+4 haftalığım ama doktor 5 6 gün fazladan söylüyor
Hfidan Marsupilami benimde sat 6 Ağustos 12 haftalığım programa göre ana doktor 12+2 dedi yani tahmini 12 bu günler değişebilir bebek büyüdükçe daha da tam gün çıkarmış