Mhrbnylcn Normal doğum yaptım biraz yırtığim olmuş kizlar dikisim var simdi.bugun 5.gun dogum olali.idrarimi yaparken cok yaniyor vajinam.aynayla baktım da bazi yerler ıslak yara seklinde duruyor onlar dikilmemis.ne zaman iyileşir dikisler ve bu yanma???
feamtrmea Mhrbnylcn bi on güne anca iyileşiyo ama her tuvaletten sonra orayı kuru tutmaya çalış canım ben fön makinasıyla kurutuyodum hep yoksa geç iyileşir
aeh Mhrbnylcn benim tam olarak iyileşmesi 3 haftayı bulmuştu , baya dikişim vardı. bol bol batikon sürün, yinede kuru tutmaya çalışın kan kalır ama su kalmasın
Gulsen4224 Mhrbnylcn Canım kuru tut batikonla Pansuman yap sık duş al kurula temiz kalsın mikrop kapmasın Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce atlatırsın cnm ya🤦🏻♀️
Mhrbnylcn aeh bana sürmem icin bisey vermediler cok dikiş yok gibi 6 7 tane ip var bide ipin rengi mor.eriyen ip mi yoksa alinmasi gerrkiyro mu
Gulsen4224 Mhrbnylcn benim iplerde mordu kendi eriyor düşüyor cnm sıkıntı etme ama alırsan batikon al banada vermediler benim çoktu dikişim çok kötü olmustu acı cekiyordum baya batikon aldık onunla pansuman yapa yapa toplamıştım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mhrbnylcn Gulsen4224 sürmem icin bisey vermediler alıp sürde demediler bende bisey sürmüyor o yüzden.bide ilk geldgmde bu kadar acımıyor du simdi popomo dogru acimaya basladi baktığımda oraya doğru yarılmış gibi yine bilmyrm ne oluyor
Gulsen4224 Mhrbnylcn banada vermediler ama ben batikonla pansuman yaptım şişer di biede benim ki oturduğum zaman zor olue gerçekten ya iyileşirsin inşallaj bir an önce 🌹
Mhrbnylcn Gulsen4224 şişliğini nasil anliyorsunuz neresi şişiyor dikislerin olduğu yermi.bide açıldığını nasıl anlarız dikislerin.dikislerin etrafında sanki açılma var gibi ama belkide değildir anlamyrm ki
Gulsen4224 Mhrbnylcn cnm bildiğin derin şişiyor üstene baskı yaptığımdan ertesi gün inmişti üstüne baskı yapma çok açılma olsa nasıl olur biliyormusun aynadan bak dikiş atılan yerlerde ipler sıkı mı serbestmı içi gözükür derinin 🤦🏻♀️
EceEgemen Mhrbnylcn cnm bnm 16 dikiş im vardı iç dış aynı sıkıntıyı yaşadım doktor Bi ilaç vermişti furacindi sanırım adı sünnet olan çocuklara da veriyorlarmış dikişler için üstelik doktor bol bol yat çok fazla oturma üstüne demesine rağmen dinlemedim her gelen misafire aman ayıp olmasın dedim en sonunda dikişlerim patladı tekrar dikiş atıldı o yüzden sabırla yat zorlama dikkat edersen kısa sürede iyileşir
Mhrbnylcn EceEgemen patladi derken anlayabldn mi acildgni canim yanar öyle biseyim olsa dimi.dururken biseyim yok sadece oturup kalkarken tutunmazsam bi yere sizliyo
Mhrbnylcn Gulsen4224 ya açık yerler vsr ama anliyamyrm ki.acilsa ağrı olurmu.agrim yok sadece yanio tuvalet yaparken.bazende sizlio kasinio oturup kalkarken
Gulsen4224 Mhrbnylcn yani açık olsa belli olur dikişli yerler de açıklık olduğu cnm aynadan baktığında bilebilirsin aslında 🤦🏻♀️
Gulsen4224 Mhrbnylcn illaki cnm akıntın olur açılma olsa bilirsin sen üstüne çok oturma temiz kuru tut cnm sabun gibi vs şeyler değdirme hatta daha kötü olmasın 🌺
Fatma3447 Mhrbnylcn vallah geçen sene ben ölü doğum yaptım parçalamışlardı beni çok dikiş vardı 15 günde geçti hep sabunla sıcak suyla tuvalete gidiyordum ve kuru tutuyordum ve afedersin tişiniz o iplere dendiğinden ipler hemen kuruyor iyileşiyor.