SaadetBayrak Kızlar Merhaba! 14 haftalık hamileyim büyük oplum dün hastalandı röntgen çektirdik bende onunla birlkte girdim odaya doktoruma sordm bişey olmaz dedi çol korkuyorum ya var mı başına gelen
Cans SaadetBayrak Odada bulunurken kurşun yelek giydiyseniz ışınlardan zarar görmezsiniz . Eğer koruyucu herhangibirşeyiniz yoksa odada bulunmamanız gerekirdi . Gerçi doktorunuz sorun yok dediyse 🤷🏼♀️
Esrelf SaadetBayrak canım röntgen odasında sürekli röntgen çekildiği için belli bir miktar radyasyon oluyor. Ama çektirmek kadar maruz kalmamışsındır bence. Çünkü röntgen çektirenlerinde sağlıklı bebekleri oluyor. Bir daha çektirmek zorunda kalırsanız babasından yada orda en az bir tane daha sağlık personeli olur onlardan yardım iste. Sen girme.
Obsesifk SaadetBayrak girmişsin bikere doktor bişey olöaz demiş boşver düşünüp kendini strese sokma gebelikte 1 kere röntgen çektirilebiliyor diye duymuştum
SaadetBayrak Cans giymedim çnkü unuttum zararlı olduğunu o anda grdim oplumun röntgeni çekldi yanındaydım🤦🏻♀️ Doktor bişey olmaz dedi ama içim rht değil
SaadetBayrak Esrelf aynen canm babasıda vardı yanmda birlkte girdik snradan aklımza geldi ya çocupumun telaşından unutuverdim🤦🏻♀️