cihangirsmom Bildiğiniz ve güvendiğiniz iyi bir doğum doktoru varsa söyler misiniz kızlar? (Özel hastane tercihim)
halitefe cihangirsmom gidenler memnun ama hiç bilmiyorum normal bir gebelik süreciniz var ise çokta doktor önemli değil bence riskli gebeliğiniz falan varsa çok başka doktor ismi önerebilirimde
GAda cihangirsmom sakın gitme derim para göz ben onun yüzünden 20 haftalık doğuracaktım. Allah’a havale o 🙏 ben Acıbadem Mustafa taş gidiyorum memnunum ilk oğlumu da Acıbadem Mesut kaymanda yapmıştım çok memnundum
cihangirsmom halitefe evet riskli gebeliğim var erken doğum riskim var o yüzden yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastane arıyorum şehir dışından geleceğim Kayseri’ye
halitefe cihangirsmom o zaman acıbademi tercih et oradan bir doktor seç Gökalp bey var Mustafa taş var ikiside çok çok başarılı
GAda cihangirsmom bu arada Kayseri’de yenidoğan yoğun bakım özel olarak Acıbadem’de var diye biliyorum
cihangirsmom GAda Hümada da var yoğun bakım o yüzden orayı düşünmüştüm ama Acıbademide araştırayım tesekkür ederim 🙏🏻
Bebegmhazal Medical Palace Nagihan Sarıya gidiyorum ancak yoğun bakım hakkında bilgim yok sanırım tekden acibadem Erciyes de var yoğun bakım
Ebruuka Dünyam hastanesinde zemine şengüle gidiyorum çok memnunum tam 45 dakika kontrol ediyo herseyini anlatıyor
Tugce_Simsek cihangirsmom gönül erkan’a gidiyorum kuzum çok ilgili istediğim saat arayabilirim doktorumu