birbfilozofu Merhaba Arkadaşlar 28 Ekim adet tarihimdi. Şüphelenip 5 gün önce beta test yaptırdım 25,47 çıktı. İkinci beta testimi 28 ekimde yaptırdım 288,7 olmuş. Sağlıklı bir artış mı ? 2 Kasıma randevu aldım sizce o zamana kadar keseyi görür müyüm ?
Deryayurt birbfilozofu o zamana göremeyebilirsin canım ama endişe etme beta değerin iki binin üzerinde olması lazım
Elbet-birgun-kavusacagiz birbfilozofu degrler gayet ii artmis ben beta degerim 5 bindeyken gormustum keseyi
demet1e 2 günde bir iki katına Çıkıyorsa sağlıklı ilerliyor demektir. Keseyi 1000-3000 civarına geldiğinde görürsünüz.
Sermec27 birbfilozofu ilk gebelikte deger 5000 ken gördüm oğlumda 3500 ken gördüm salı degerim 1733 tü cumaya kadar gözükür inşallah 🤲 🥰 degerin de gayet güzel
maria12 birbfilozofu bence kan verme randevunu da 2 kasımdan 1 hafta sonraya Çek garanti olsun. Erken gidip boşuna yorulma hem. Zamanında gidersin daha iyi sonuç alırsın
birbfilozofu maria12 kese görmek için değil de daha çok kan değerlerim nasıl düzeyde gidiyor diye öğrenmek istediğim için gitmek istiyorum 😊
Fatma4495 Geçen cuma kan tahlilinde beta 2772 çıkmış ama alttanda göremedi şimdi geldim yine göremedi dış gebelik olabilirmiş 🥺
birbfilozofu Fatma4495 inşallah güzel sonuçlar alırsın. İlk gebeliğim ihtimal de olsa her risk var bol bol dua edelim 🤲🏻 Senin için de edeceğim 🌸
Duygularca Fatma4495 adetim beş gün geçmişti idarda çıkınca kan verdim 1040 çıktı ertesi gün de keseyi gördük karından ama minicikti