Tugba2610 Iyi günler arkadaşlar , 7 haftalık hamileyim bel alti ve göbek altında sag tarafa ağrım oluyor bazen normal mi? Bisey şaplanıyor gibi oluyor… korkuyorum 😌
Deryayurt Tugba2610 ilk haftalar normal canım bende bugün tam 7 haftalık oldum ağrın çok şiddetli olmadığı ve kanama lekelenme olmadığı sürece korkma 🤗
gokcek07 Tugba2610 öncelikle hayırlı olsun,RABBİM hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin ☺️ endişe etme ilk 3 ay yerleşme ağrısı oluyor gayet normal, stresten uzak dur bol bol dinlen ☺️
Tugba2610 Tugba2610 Cok tesekurler cnm icim biraz rahatladi korktum biraz cunku 1 sene önce 1 ayliken dusuk yaptim ve suan ediselendim 😞😞
Geceninannesi01 Benimde çok oluyordu o haftalar hatta kesin adet olacağım diyordum lekelenme ve uzun süre devam ederse gel demişti doktorum ama sen git doktorun belki ilaç başlar bilemeyiz en önemlisi strest yapma ve bol su iç çok geçmiş olsun 💐
Tugba2610 Geceninannesi01 Teşekkürler canım evet su içme de biraz zorlanıyorum ama kendimi zorluyorum pazartesi Doktorumu arayacağım ve söyleyecem ❤️
tazegebee Tugba2610 normal tabiki canim. ben hamile oldugumu bilmeden adet olucam diye gece ped takiyodum çamaşırıma geçmesin diye oyle bir agri. meger hamileymisim oğlusum tutunmaya çalışıyormuş ondan agri oluyormuş 😂 kanama olmadigi surece korkma.