Tugce0158 Kızlar kahverengi akıntı gördüm bugün sizce panik yapmalımıyım doktoruma yazdım ama sıkıntı olmaz degilmi 😔
Dilbur Tugce0158 pazar gününden beri benden geliyor benim bebeğim de büyük bence Bi doktora git canım tehlikeli çünkü normal bişey değil
halitefe Tugce0158 hemen doktora git canım cevap falan bekleme kanamanın hiç bir türlüsü normal değil kahverengi bile olsa bakılması lazım
merve90 Tugce0158 keainlikle hemen doktorunaa görün benimde 25.haftada geldi 36 haftalık oldum halen yatıyorum rahimim incelmişş
Hadibakalim Doktora gitmeniz lazm benimde olmustu ..knama alani oluştu..igne ve ilaclarla 1 hftada atlattim..ayaklarinizi kaldirin ve yatin
Dilbur Hadibakalim canım benimde lekem geliyor bir haftada nasıl atlattın hangi ilaçları kullandın yardımcı olur musun ama benim sebebim plesenta da kan birikmiş o kan geliyormuş tabi seninki farklıdır belkide
Tugce0158 Nurmucize çok teşekkür ederim edicem kanamam yok çok şükür ama hamile kaldığımdan beri ilk defa böyle oldu dün çok fazla trafikte kaldık oturmak zorunda kaldım ondan mı oldu diye düşünüyorum 😔
Hadibakalim Dilbur progestan igne ve ilaciyla atlattım..1hafta tuvalet harici kalkmadim ayaklarımı tepeye diktim..lekelenme once kahveye döndü sonra azalarak bitti..devaminda 2 ay daha ictim ama progestan
Tugce0158 halitefe kanama şeklinde dil sadece çamurumsu bi akıntı gelmiş olmadı doktora gidim kendi doktorum olmasa da
yasemin333 Tugce0158 çamurumsu koyu kahve siyah gibi benden de geldi 14 haftalığım bir gün sadece iki defa geldi doktora gittim herhangi bir sıkıntı yoktu kesede bebekte falan çok şükür.
Tugce0158 merve90 doktorum cvp verdi bol su iç dinlen yarına kadar devam ederse takip et gel kontrol edelim dedi .çok şükür bebek hareketini hissettim 🙏
merve90 Tugce0158 devam ederse hemen git ona göre ilaç başlatırlar ağır kaldırma uzanma eğilme bile süeekli yat 10 haftadır yatıyorum
Tugce0158 merve90 tamam canım benim çok saol çok teşekkür ederim Rabbim hayırlı şekilde yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin inş 🙏 Sende dikkat et kendine
Tugce0158 yasemin333 çok şükür 🙏 benden bir daha gelmedi bebeğin hareketlerini de hissediyorum çok şükür ama takipte kalcam.
Ozge2805 Tugce0158 canım bekleme lütfen Acile git direk doktorun yoksa başkasına git kahverengi lekelenme düşük tehdidi olarak görülüyor bazen masum olsada bu lekelenme pek sevilmiyor .
Tugce0158 Ozge2805 canım doktoruma resim attım bol su iç dinlen korkulacak birşey yok bebek hareketini de hissediyorum dedi yarın sabah gel için rahat etmezse dedi