Bush Kizlarrrr yuzdeki dogumdan kalan lekeleri temzlmk icin anne sutunu surun gecirir die bisey ojumustum aranzda yapn eden oldu mu ?
BusraDemiralpErdinlet Bush canım ben şuan hamileyim de bu ciltteki lekelenmeler için 40ın çıkana kadar geçer diye biliyorum. İstersen 40ını bekle, sonra cildiyeye sorarsın? Daha profesyonel olur, belki cildin hassastır bu dönem. Yıpratma cildini 💖
aysgl24c Bush ben ilk kızında çok lekelenmistim herkes bana derdi dogum sırasında terinle sil diye sinirlenirdim.o an aklıma omu gelecek diye vallahide geldi o sıra sildim yüzdeki lekeler gitti.. şuan yok😍
Bush BusraDemiralpErdinlet kimi dpgum terinle sacinla silersen gecer dedi kimi lohusalikda gecer dedi de tecrubeli war mi die soram bi dedim :/
Ssulee Bush bende duydum onu annem biz hep oyle yapardik leke falan kalmazdi yuzumuzde derdi. Eski kadinlara bakiyorum ciddende yok. Benimde aklimda bende yapicam insallah gecer
BusraDemiralpErdinlet Bush annem çok tecrübelidir 😂 3 çoğusu var 😂😂 annem çok beyaz tenli ve en küçük kardeşimde böyle bayağı kahverengi lekeleri oldu. Ama bebekten sonra fark etmedim hemen geçti. Kendim için sorduğumda az önce söylediğimi söyledi bitanem. Büyüklerimizin tıp dışı kocakarı ilaçları çoğu zaman etkili evet inkar edemem yahu 😂😂 ama öncelikle 40tan sonra cildiye tavsiye ederim. Ha uğraşamam dersen sen bilirsin. Ben çok üşeniyorum da anlarım o yüzden 😂😂😂😂💖💖
Bush BusraDemiralpErdinlet kiz bnde annen gbiyim beyaz tenli faln cok bisi klmadi yuzumde ama sutum coglmisken denmkden zarar gelmex die soram bi dedim 🙂)
Bush aysgl24c sunuyi dayadilar o sra bmmde aklima geldi de saclrimi acmyla ugrasck halim faln kalmadydi wall 🙂
Ssulee Bush hayir dogum esnasinda terleyince sacinla yuzunu silmis. Sut konusunu bilmiyorum 😊 banada diyo terleyince sacinla sip hemen vs diye ins aklima gelirde yaparim
aysgl24c Bush aynen bana da suni sancı verdiler çok çektim ama ne bilim doğum sırasında aklıma geldi bianda yaptm😂😂😂
aysgl24c Bush hic leke yok yüzümde özellikle sag yanağımda burnumda ve cenemde vardı hepsi gitti.... doğru yani
nilly Doğum terini saçla silmek gerekiyormuş. Bende leke yoktu ama ilk dogumda annem silmişti saçımla yüzümü. Bu dogumda da yapicam insallah. Ama doğum geçmişse süt denenebilir bence. Zaten zararsız bişey.