mavi0811 Ovulasyon testi alıcam ilk defa instagramdan ama güvenlimidir bilemedim yardımcı olurmusunuz bide yeşil testmi daha iyidir yoksa pembe testler mi🙃
Elifmstf mavi0811 ben gitti gidiyorsan labaquick testlerden almıştım kaset tipi yanında gebelik testiyle memnun kaldim
afrasil mavi0811 bir sorun yaşayan duymadım bende sormuştum nerden alayim vs diye önermislerdi al bence canım bende alırsam çubuk alacam kaset almam
Minaliy Canım ben aldım çok memnunum. Bendede pco var yeşil al derim çok hassas ve çok net gösteriyor. Daha önce laboquik kullandım 2 ay ama en çok bundan memnun kaldım
Minaliy Semahasan001 canım 5 aydır deniyorum ama maalesef 2 ayda 1 yumurtlama görüyorum geçen ay 19. Günde gördüm bu ay göremedim adette olamadım zaten 😣
Merveakbb mavi0811 çok güvelir site canim ben ordan aldim testi sevgi abla çok yardimcida oluyo sordugun sorularda
Minaliy Semahasan001 doktor diaformin ve inofolik verdi 3 ay kullan olmazsa klomen dedi canım şuan son ayımdayım önümüzdeki ay olmazsa klomen tedavisine başlicaz
Beyza070707 mavi0811 sevgi hanım sayfanın sahibi çok tatlı bir bayan bende ordan sipariş veriyorum şükür 2 yıl sonunda pembe ovulasyon testleri sayesinde şuan hamileyim 🥰