Busra030409 Kızlar merhaba 11 haftalık hamileyim. Çok fena şekilde grip oldum boğazlarım şişti. İlaç içemiyorum malum 😓 önerebileceğiniz bi şeyler var mı yapabileceğim içebileceğim bide bebeğime bi şey olur diye çok korkuyorum bir kaybım var 😏
MystryYYy Busra030409 bende burda bekliyim bende bu sabah bogaz acısı nefes alırken goguste batma oldu biraz bakalim neler iyi gelicek insllh cabuck atlatrz
Busra34ybg Busra030409 bol C vitamini al limonlu çay iç ilk 3 ay doktorlar ilaç önermiyorlar zaten Yeşilçay içebilirsin günde bir bardak içine limon atarak geçmiş olsun allah şifa versin
Oykuaygun Busra030409 parol kullanılıyormuş hamilelikte bende dün öğrendim. Ama Bi doktora sor genede
Duyguie Busra030409 yeşilçay gebelikte özellikle ilk üç ayda tüketilmesi önerilmiyor diye biliyorum ödem attırıcı etkisi var vücudunzdaki suyu da atarsınız ki bol sıvı almanız gerekiyor zaten . Zencefilli limonlu çay daha iyi gelebilir gene de doktorunuza danışmanızda fayda var
Busra030409 Oykuaygun evet doktorum bana da içebilrsin dedi bi şey olur diye içmek istemedim dayanamayacak gibi olursam içerim artık 🤷♀️
Busra030409 Duyguie evet okudum yeşil çayı önermiyorlar pek. Zencefilli süt içtim çayını da yapar içerim umarım faydası olur teşekkür ederim 🌸