Kanayran 38+1 olduk fakat çok sıkıldım artık ikinci gebeliğim biran önce doğsun istiyorum kızım, ilk gebeliğimde oğlum tam 40ta gelmişti korkuyorum kızımda öyle gelicek diye çok yıprandım artık oğlumla da ilgilenemiyorum😞
Dumannn Kanayran arkadaslar agrılarınız oluyor mu ben 36+0 da agrılarım basladı hafıften. Bel vs. Daha bir gün geçti 😂😂 36+1 umarım hemen dogmaz en azından 38 i göreyim😂😂
Sibelsncar Strawberry ultrasyona gozukuyor canım benim bakıldı baya altta erken gelir dedi ama hala yok 37 5
Strawberry Sibelsncar sağol canım 🙏🏻 ben de 37+6 oldum kanala girmesiyle ilgili bir şey söylemedi. Hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah en kısa zamanda
Sibelsncar Kanayran benimde ikinci oğlum digeride küçük ilgilenmiyorum nefes nefeseyim hep dogsada hiç olmazsa dinç olsam bu gün gittim ne açıklık ne sancı turp gibiyim ama kasıkta ağrım var çok çıkmadı nstde 37 5 im 🤦🤦
Strawberry Sibelsncar özel ama ben çatı muayenesinde hiç beklemediğim bir şekilde zorlandım muayene düzgün olamadı belki o yüzden söylemedi