Zeynep12300 22 haftalık hamileyim normalde bebeğimi çok net hissediyordum hareketlerini fakat 2 gündür pek bisey hissedemiyorum sadece kasiklarimin alt tarafında bi titreme seğirme gibi bisey oluyor
SeldaSngl Zeynep12300 Tatlı yiyip sol tarafınıza uzanın karnınızı okşayıp konuşun hatta güzel şarkılar açıp göbeğinizin yanına koyun telefonu benimki bunlara çok tepki veriyor kıpır kıpır oluyor
MihricanA Zeynep12300 Kuzum o haftalarda zaten düzensiz oluyor. Tatlı biseyler ye soluna uzan soğuk su veya dondurmaya da tepki verebiliyorlar sessiz ortamda dinle zaten hareketlenir 29 haftadayım bazen 2 saat hareket etmediği oluyor bekliyorum sabırla
Minikkus2021 Zeynep12300 canim bu haftalarda normal zaten 24.haftadan sonra daha aktif oluyo hareketleri die biliyorum.bende senin gbi çok korkuyordum bi gün hareketlerini hissedip bir gün hicbsy hissetmyrdum.korkma bence.
666 Zeynep12300 aynısını aynı hafta bende yaşadım eşime dedim hemen gittik özele doktora oglum parayı verince hareketlendi 😀😀😀 Yani işin şakası bu doktorun dedi 22 haftada bebek anne karnına sırtını ayaklarıyla sırta hareket yaparmış dönerken felan hissetmesin dedi korkma benim sırtım o yüzden çok agrımıştı 3 gün boyunca