BuketSoner Merhaba anneler ve anne adayları ben 88 kg hamile kaldım 5 aylik hamileyim 81 düştüm kg almak yerine veriyorum bulantım ve kusmam hiç bitmedi benim durumum da olanlar varmı 😢😢😢
prensesim35 BuketSoner bnde ilk 3 ay da bi kilo verdim hiç bulantım yokken doktor normal dedi bebek sağlıklıysa sevin bnce ne güzel kilo almıyon
Aslibh BuketSoner olabilir 6.ayda alirsin demekki saglikli besleniyorsunuz doktor sorun yok dediyse takmayin
Busra34ybg BuketSoner bende ilk 3 ayda 6 kilo verdim olabiliyor bünye ile alakalı bebeğin gelişimi iyise üzülmene gerek yok sevinmen lazım 6. Aydan sonra alınmaya başlanıyormuş bebeğim kilosu su ödem derken şişicez istemesekte :)
TurkanAri Bende 6kilo vermisim.Doktor bu haftalarinda normalde 3-4kilo alman lazimdi diyo ama hicbisey yiyemiyorumku bulanti ve kusma bitirdi beni😥
MystryYYy BuketSoner ben kusmadgm ve yedigim halde kg almak yerine vermisim 1 kg . 23+3 günlüğüz. Genelde hamilelikte kg almiyorum aksine veriyorum. Ama bebegim aliyor. Yani bunyeylede alakali olabilir
Gamzee26 BuketSoner ben 5 buçuk aylık hamileyim ilk başlarda bende kilo vermiştim ve şuana kadar sadece 1 kilo aldım gayet normal bişey, doktoruma da danışmıştım. Bebek çok şükür sağlıklı , bende kilo almadığım için mutluyum tabi. 🙂