Ncmtntuuba Kizimveoglumm ya bulantın falan varsa geçtiryse belki odnan ben deli gibi ttlı şeyler yemek istiyorı bu ara
Kizimveoglumm Ncmtntuuba hayır hayır bu ikinci hamileliğim benim birde kızım var ondada bundada ne bulantım oldu ne kusma off benimde aynı tatlı kazanına girmek istiyorum 😂😂
Ncmtntuuba ayshoo gayet iyi bence.. ya aynen öyle sağlıklı bebeklerimiz olsun gerisi de elbet verilir kilolar
Ncmtntuuba Zuhal14 herk z son aylar daha çok alırsın diyor ama. Bilemiyorum ya ilk gebelik olunca ama kimse inanmıyor hamileyim görünüşte küçük göbeği. Var oda çok yemişim gibi
Zuhal14 Ncmtntuuba son aylar bebek aldı bende benim kilo alımım durdu hamilelik kişiye özeldir değişebilir tabi … ama sorun etme verirsin yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun ben takmıyorjm kilo meselesini
Ncmtntuuba yeni_35 yaaa rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin hepimize ❤️ hani şu anlamda diyorum bebek var plasenta var suyu var insna ister istemez alıyor. Demekl sen verdin önce daha sonra aldın
yeni_35 Ncmtntuuba büyük ihtimalle öyle oldum bende diyorsun kilo almayınca herkes çocuğa bakamıyorsun demeye başladı psikolojim birde ondan ötürü bozulmuştu neyseki sonradan kilosunun gelişiminin normal olduğunu duyunca icim rahatladı. Dogum kilosu lohusalık döneminde verilir hiç dert etmeyin ama lohusalık dönemi öyle bir dönemki insan isterse eskisinden bile zayıf olabiliyor sizler bebelerinize odaklanın şimdi hayırlısıyla umarım hepimiz bebeklerimizi kucaklarimiza alırız. 🙏
Ncmtntuuba Zuhal14 amin amin aynen bende takmıyorum kimse inanmıyor bile gebeyim ama o gün birine desin 5 kilo aldım iyi almışsın diyince acaba mı dedim
Ncmtntuuba Mehlika07 bende hep diyorum en fazla öyle alsam yeter ama bu ara çok çikolata şerbetli seyelr istiyro canım normalde de yemem ha
Ncmtntuuba Kizimveoglumm deli gibş tatlı çikolata ve onun içinde olduph seyel4i yemek istiyorum . Cinsiyeti belli mi bebeğinizin
eccmmnr 26+2yiz 47 ile hamile kaldım ardından 4 kilo verdim 3. Aydan sonra verdiklerimi almaya başladım ve şuan 56 kiloyum, verdiklerimi de sayarsak 13 kilo almışım şimdiye kadar 🙄