Merhaba bende doğurdum ve Hamileliğimin başından beri bebeğimin gelişimi hep önden gidiyordu ama doktorum erkek bebeklerde bunun normal oldugunu söylediler.hamileliğim boyunca normaldede panik bir insanım korkarım herseyden ama özellikle hamilelikte asansör uçak hatta yüzüme maske dahi yaptıramaz olmuştum sanki heran bayılıp kalacakmışım hissi oldu.oyuzden doğum yaklastıkça izlemediğim video okumadıgım yazı kalmadı ama hangi doğumu yapacagıma karar veremiyodum tüm doğum yapan rehbermle konuşmuş olabilirim😀bebeğim 38. Haftada 4 kiloyu geçince normal doğumdan korktum açıkcası.ama kesinlikle normal doğumu kötü olarak gördüğümden değil herkesin bünyesi farklı normal doğumu deneyimlemedim ama belki bundanda iyidir orasını bilmiyorum.erkek bebekler bazen 41 hatta 42. Haftayada yaklastıgından kilo olarakda bide doğum olarakda bebeği zorlamak istemedim ve sezeryana karar verdim.38+4 oldugum zamana gün aldık.doğum anı inanın ben kesn ölüm çıkar diyodum ama ciddi ciddi buna inanın kötü olsa derim zaten ama inanın çok kolay.bele vurulan iğne buzamana kadar vuruldugum en hafif iğneydi belimin biyerinden vurdular .sondam uyuşukken takıldı zaten gram hissetmedim.ve uyuşuklugum gecince çıkarıldı onuda hissetmedim.ayaklar zaten iğneden sonra uyuşuyor ama sizi kesinlikle korktmuyor.içeriye girmemle sanki odaya gelmem bir oldu bebeğide zaten görünce sevinc geldi ameliyatı unuttum .ama ilk önce anne olmadan tabikide kendinizi düşünüyorsunz ama yarın olsa gene güle oynaya giderm.serumlarla sonradan agrı olmuyor bol bol yürüyün ayagınız düzelince.ben hemen gazımıda çıkardım bir sonraki gün büyük tuvaletimide yaptım ama agır beslenmedm sıvımsı yedim saglıklı yedim.sormak istediklerniz olursa cevaplarım daha yazmak istediğim çok çok şey varda sıkmak istemedim ama ben millete çok sordugumdan bende sıkılmadan cevaplarım.çünkü herseyi iyice yaşadım her an aklımda