Lices Doğumun yaklaştığını karnının düşmesi mi belirliyor. Bugün gelen misafirim bana sen 41 haftayı bulursun dogurmada karnın yukarıda dedi.
Polencim Lices selam canım , bazı hamilelerde doğuma çok kısa bir süre kala iniyormuş ,kimisinde doğum anı .Canını sıkma sakın niye böyle olmuyo falan diye çünkü toplumuzdaki çevre baskısı hiç birşeye benzemiyor😊
Cramel Lices üff bu millet de başımıza doktor kesiliyor mübarek. Doğumun ne zaman olacağı hiç belli olmuyor canım bakma sen onlara
Polencim Lices yani bol yürüyüş ,squat ,pilates topu candır 😂 zaten onların kastı bebeğin doğum kanalına girmemesi bu nedenle karnın inmemiş diyollağğğğ😂
emine86 Karnın düşmesi demek bebeğin doğum pozisyonunu alması demek kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama son haftalardasınız yürüyüş egzersiz deneyebilirsiniz
Ebru-1990 İlk bebeğimde doktorum çatın dar normal doğum riskli dediği için sezeryana karar vermiştik Ananem dıştan geldi 38 haftalıktım sezeryan olmasan daha doğurmazdın karnın hiç düşmemiş dedi 😁 1 saat sonra sancılandım açılmam hızlı ilerleyince 3 saat sonra normal doğum yaptım 😁