Merhabalar, 7 Ekim tarihimde yaşadığım yerde gittiğim doktor kızım için 32.hafta içindeyken 1996 gr ve 43 cm demişti. Herhangi bir gerilik yoktu. Doğum yakında olacak ve ben de bu nedenle ailemin yanına geldim. Gelir gelmez kontrol tarihi de geldiği için Memorial hastanelerinden birine öneri üzerine gittim ve bebeğim 23 Ekim tarihinde bir öncekinden daha geri çıkmıştı, bu kez kilosu 1700 gr ve 2 hafta geriliği vardı. Dr. fiziksel bir sorun yok dedi ama elbette özel hastane olmasına rağmen ilgisi, verdiği sınırlı bilgiler beni tatmin etmedi. Bugün daha önce devlet hastanesinde çalışan ve yüksek riskli gebelik için gittiğim dünyalar tatlısı, verdiği her bilgiyle insanı doyuran doktoruma gittim ve o da bebekte herhangi bir sorun olmadığını sadece bazı bebeklerin daha minyon olduğunu ve ayrıca ultrason cihazlarının aynı ölçümü almadığını söyledi. Şuan 34+ 4’teyim ve bebeğim bugüm 1970 gr idi son gittiğim doktorda ama elbette içimi rahatlatan beslenmesine engel teşkil eden bir sorun olup olmadığı, çok şükür öyle bişey çıkmadı. Çünkü beslenme konusunda bile o kadar hassasım ki tek korkum kordonda, plesenta akışında bir sorun olup olmadığı yönündeydi. Yani nihayetinde bugün şunu anladım kilosu değil sağlığı daha önemli kızımın. Günlerdir o kadar çok üzülüyorum ki neden böyle oldu vs, o yüzden paylaşmak istedim özellikle benim durumumda olan annelerle. Sizler de bebeklerinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah 🌸🌸