minik0507 Merhaba suan 35+2 yiz . Oglum hep 2 hafta onden gidiyor . Bu sekilde olupta haftasindan once dogum yapan var mi ? Olabilir mi boyle birsey.
Serifeisitmir minik0507 bende bekleyim bizde 1 hafta önce gidiyoruz normalde 33 haftaligiz ultrasonda 34 doktorum adet tarihime göre doğum planladık ama
Ayca6868 minik0507 kesinlikle bekleyin bana 3 hafta onden gidiyo dediler 39 da aldilar 36 haftalik dogdu 3 gum kuvezde kaldik
minik0507 Serifeisitmir banada adet tarihime gore 27 kasim gozukuyor dedi 40 haftam o zaman doluyor zaten canim. Kendim merak ediyorum onde gidiyor ya kendiliginden gelirmi sancilanir miyim acaba diye . Suan tam bi tarih kararlastirmadik dogum seklimde henuz belli degil zaten cati olmadim daha
minik0507 Ayca6868 canim doktorum dogum gunu vermedi zaten adet tarihime gore 27 kasim gozukuyor zaten dogumum. Ben sadece kendim merak ettim. Hani kendi normal sancilarimla gelir mi diye 😊
Serifeisitmir minik0507 ben isteğe bağlı sezeryan seçtim canım o yüzden belli 38. Haftada alacak ama bende merak ediyorum gelir mi kendiliğinden normalden aşırı korkuyorum
minik0507 Serifeisitmir anladim canim. Benim suan dogum seklim belli degil faha cati muayneside olmadim
mom101 minik0507 bendede 1 hafta önden gidiyor ama 39+4 haftalığım önden ve ya geriden gitmesi doğumu etkilemiyor sadece bebek kilolu ve ya zayıf oluyor