Denizmom Melek2306 ben bugün vuruldum canım doktorum tedbir amaçlı vurdurdu . . Kasık ağrım var sol kasigim agriyor 😔 sende de varmı
Selengunes Melek2306 ben 2 ay her hafta kullandim ne yazikki kalca bolgesinden baslayip bele vuran agri oluyor asiri yagli bir igne
Yarennn5 Melek2306 çok kullandım 3 günde bir çok agrı ediyor ama belli bir süreden sonra geciyor canım bende
Melek2306 Denizmom benim düşük tehlikem olduğu için vuruluyorum. Benimde kasıklarımda özellikle sol kasıgımda çok ağrı oluyordu
minikbebeklerim Çok ağır bir iğne ilk gün hatta ikinci gün de kalçamdan belime buran bir ağrı oluyor. İlk zamanlar çok şiddetli olmuyordu ama 30dan fazla iğne kullandım artık yaptırdığımda neredeyse ağlayarak çıkıyorum hastaneden.
Melek2306 minikbebeklerim benım en son vurulduğum aşırı bel ağrısı yaptı ilk gebeliğim düşük olmuştu bebek düşmeden 1 gün önce çok şiddetli bel ağrısı yaşamıştım çok korktum o yüzden 🙁 çok şükür bugün hafifledi.
srpgnr Yolculuğa çıkacağım için doktorum risk almak istemedi yağlı bir iğne enjekte edilirken biraz yakıyor onun dışında ne ağrı ne acı ne de başka bir şey yaşadım
minikbebeklerim Melek2306 Allah korusun inşallah bişey olmaz. iğnenin ağrısı da iki gün sürüyor zaten
Melek2306 Kubra_bs herkeste farklı etki yapıyor demekki. Benim mesela bi hemşire var o vurunca agrım sızım olmuyor aynı yerde başka biri var o vurunca 3 gün ağrı cekiyorum