Aliasafinannesi 30+4 haftalık hamileyim. Bebeğin 2 hafta önden gidiyor ultrasona göre. Son bir haftadır gun icinde belirli aralıklarla gelip giden agrilarim var. Adet olacak gibi kasık larim çok ağrıyor. Bebegimin hareketlerinide tam asagida hissediyorum. Karnıma vuran yerleri ayakları gibi sanki. Böyle bir durum yaşayan varmı lütfen yazarmisiniz
PasaninAnnesi Aliasafinannesi benim haftam seninle ayni değil 18 haftanin icindeyim canm o yüzden sorunu cvplayamiyorum ama aşağıya düşmesin gönderin diye yorum yapiyorum insallah cevaplar birileri
NaimeYilmaz Aliasafinannesi yediklerinize dikkat edin. Hamurısı pılav makarna tatlı (şekerlemeler fahıl) muz hurma gıbı swkerlı meyveler yemegın diyette gibi beslenın bebegınız kılolu doğabilir şekeriniz cıkablr suyu artabılır..
Lamelif Aliasafinannesi canım benim baştan beri 2 hafta hatta bazen 3 hafta önde çıkıyor onun bir önemi yok o dediğin alta vuran ağrılar bebeğinin tekmeleri doğum pozisyonu daha almadı belli ki dönmeye çalışıyor bende aynı ağrıları yaşadım o haftalarda
Elifrana Aliasafinannesi benim de bebeğim 2 hafta önde gidiyordu o haftalarda. Doktor bişey demediyse önden gitmesi sorun değil ama ağrılar şiddetli ise doktora gitmenizde fayda var
Aliasafinannesi Kaynanamla sorunum var desem yada esimle aramizdaki ozel munasebet hakkında yazsam şimdiye merak tanda olsa bir sürü yorum gelmisti. Ben anlamıyorum gerçekten gebelik hakkında bir soru sorduğumda hiç cvp gelmiyor. 😲
ManolyaGulatan Cnm bende 25+1im o sancılar şiddetli ve sık sık oluyorsa doktora gitmekte fayda var birde iki hata önde gidiyor olması ilginç şeker yüklemesi yaptınmı doktorunla konuş bence çocuk pozisyon alıyor da olabilir her hangi bir erken Doğuma karşı önlem alınır
Aliasafinannesi ManolyaGulatan seker yüklemesi yapılmadı. Ama tahlillerim falan hep çok iyi çıkıyordu sekerim olsun tansiyonum olsun. Yarın gidicem bakalım ne çıkacak. Ama insan panik oluyor ilk gebeligim
FeriDEniz Aliasafinannesi ağrıların uzun mu sürüyor? Süresi önemli deniyor. Ve dinlenmeyle, pozisyon değiştirmeyle geçiyor mu? Bunlara dikkat edin.
Kekmez Aliasafinannesi kardeşim 29+3 teyim bende de bazen oluyor adet ağrısı gibi düzenli değilse yalancı kasılmalar olabilir
Alideniz Aliasafinannesi Bizim bebiş te 2 hafta önden gidiyor. Şuan 33 haftalığım ultrasona göre 35. haftadayım. Aynı şikayetler bendede var. Doğuma hazırlık sancılarıymış
fatoburki Aliasafinannesi bende 32. haftadayim benim bebisimde 2 hafta onde tombis biraz seker sorunumuz yok doktorumuz sorun yok dedi illa 40 gelmesi gibi bi mecburiyet yok gelisimi tam oluyor erkende gelebilir dedi sancilarim vardi adet olcak gibi karnim sertlesiyodu nts bagladi sanci cikmadi rahim alistirma yapiyo sorun yok dedi seninde kafanda soru isareti varsa nts baglan ama icini rahat tut tek degilsin🤗bizim bebisler tombik birazcik oda bence iyi gelisim geriliginden olen var ama gelisim ireliliginden duymadim hic😉
Aliasafinannesi NaimeYilmaz canım bebegimin iki hafta önde olması değil benim sorum. Başlık değişince benim sorunum başka yöne kaydı. Ben ağrılardan bahsediyorum tamamen . Ara ara gün içinde belirli zamanlarda gelen ağrıları yasayan varmı normal mi bunu merak ediyorum sadece. Bebegimin kilosu ve iki hafta önde gitmesinde bir sorun yok
Lamelif NaimeYilmaz tüm bebekler aynı boy ve kiloda doğmuyor kimi 50 cm doğarken kimi 58 cm doğuyor ultrason en alt sınırdan hesaplıyor o yüzden 1 hafta yada 2 hafta önde çıkıyor bebekler mesele bu şeker şeker diye insanları korkutmayalım benimkide 2 hafta önde baştan beri şeker yüklemesi sonucum gayet iyi
Eby Ben de 31. Haftanın içindeyim. Bebek sadece 5 gün önde çıkmasına rağmen doktor baya uyardı beni tatlı yemenin ne sana ne bebeğe faydası var dikkat et doğumun zorlaşır bebek fazla iri olursa dedi. 2 hafta önden gitmesi fazla geldi bana açıkcası 🙄
Aliasafinannesi fatoburki ne kadar güzel anlatmışsın ş canim ya resmen beni anlattın. Benim bebegimin 2 hafta onde gitmesiyle alakalı bir sorunum yok başlığı değiştirmişler. Ben gayet memnunum . Kilosunun böyle olmasida beni rahatsız etmiyor normalin biraz üstü sadece. Ama ağrı konusu benim kafama takılmıştı. Tamda bana onu anlattın çok teşekkürler canım. Yarın doktora gidicem bir nst ye giricem
Htcncl Bana da her gittiğimde bebek önden gidiyor diyor doktor, pozisyon almaya çalışıyordur bencede, ben 29+4 üm, genelde benimki de aşağı vuruyo ama sancım ağrım yok hiç. Doktora gittikten sonra neler dediğini yazarsanız sevinirim.