Goncagp Merhaba hamişler 🙋🏻♀️ Öncelikle günümüz kutlu olsun 🌸 gidip muayene olduğunuz memnun kaldığınız ilgili bilgili bayan doktor var mı ?
baharselo Goncagp ilk muayenemi olacağım Çarşamba günü,Genesis Fatma hanıma gideceğim umarım memnun kalırım,ikici muayenem içinde pınar hanımdan randevu aldık,ikisini de deneyeceğim artık hangisi iyi olursa 😊😊😊
parasetamoll Goncagp ben memorial ezgi roza Gül’e gidiyorum çok memnunum çok naif bir kadın tavsiye ederim 🙂
AdaninAnnesi Ben memorial aydın bey e gidiyorum canım ama Doğum yaklaştıkça utanmaya başlıyorum Neval hanıma geçmeyi düşünüyorum
Goncagp Pınar hanımı çok duydum ilk zamanlarda ama Doğum esnasında problem yaşayan arkadaşlar oldu o yüzden ona olan fikrim tamamen değişti iyi araştırmanı tavsiye ederim seninde 😊
DilanArven Ben devlet hastanesine gidiyorum doktorum rifat koklu cok nazik ilgili bir doktor. Daha once dunya doguma gidiyordum inanin buraya da yazmisligim var hic memmun kalamadim. Pinar hoca vardi hastanenin tek kadin doktoru oldugu icin o kadar yogundu ki sorduklarima cevap vermiyordu celebi hoca vardi o kadar ilgisizdi ki resmen her kontrolden enerjim dusmus cikiyordum şimdi dogum hastanesine gidiyorum hem burda gebe okulunu da bitirdim cok memnunum 🤗
Goncagp DilanArven gebelikle ilgili eğitim veriliyormu çok şaşırdım merak ettiğim bi konuydu o da açıkçası. Ben de dünya Doğuma gidiyorum 4 aydır. Ömer bey doktorum büyük sıkıntılar yaşamadım ilgili de sayılabilecek bir doktor ama tam anlamıyla tatmin ediyor mu sorusunun cevabını Gönül rahatlığıyla Hayır diye veriyorum . O yüzden ve bu aylardan sonra da mahremiyetle alakalı problem yaşayacağımı ve uyanacağını düşündüğüm için bayan bir doktor arayışına girdim 😕
DilanArven Goncagp omer yalinkaya ya da gittim zaten o hastanede gitmedigim doktor kalmadı dogum icin ilgili olurlar iste tavsiye ettiler diye gittim ama niçç 6. Ayimdan sonraydi sanirim biraktim. Gebelik egitimini doğum hastanesinden ucretsiz alabilirsin. Nadire ebe veriyor egitimi. Oyle seker oyle cana yakin ki bircok şey ogrendim cok faydali oldu.
Goncagp Saatleri günleri hakkında bilgi verebilir misin sana zahmet, çalışıyorumm yüksek ihtimal denk gelmez diye düşünüyorum ama bu konuda bilgilenmek de çok istiyorum
DilanArven Goncagp canim zaten haftada 1 gun gidiliyor 2 saat suruyor sen zaten çalıştığını soylediginde sana uygun program ayarlayacaktir. Mesela sen yeni basliyacagin icin once yalniz alir seni egitime ilk konulardan baslamak adina.
deletedmom26 Ben Pınar Tantekine gidiyorum memnunun ilgili Ve bilgili elinden geldiğince normal Doğum yaptırmaya çalışıyor
deletedmom26 Kızlar Pınar hoca çatı muayenesi yapıyor mu bilgisi Olan var mı haftaya kontrolüm var da Yapıyorsa hazırlıklı gideyim