ESMAARAS Ssg canım bendr cok tecrubelı deılım ama bol zıbın al altına pantolonmu onlardsn al bır kac takım al alt ustlu bır kac tulum al hastane cıkısını battanıyeletını corap eldıven falan al cok abartma cabuk buyuyolarmıs canım
esloka Ssg kirlendiginde yıkamaya yedek falan da olmalı kisi ye gore değişir sadece kiz veya erkek abartıp pahali şey almayın is görür şey alın yeterli yeni heves pahali susli şeylere gerek yok hemen büyüyor ama bana büyüyor diye alma dediler almadım bubseger de kusuyor işiyor sut oluyor kıyafeti olmiyor
minik0507 Ssg isimli 10 lu hastane cikisi yaptirdim 3 tane 5 li takim aldim ( bi tanesi hediye geldi) uzun kollu ve kisa kollu atlet niyeyine zibin aldim. Bikac alt ust takim aldim. Genellikle 3 6 ve 6 9 aldim canim bebegimde iri cunku. Birde cok cabuk buyuyorlarmis fazla giydiremiyormussun. Bol bol corap patik eldiven felan aldim
Ssg ESMAARAS çok teşekkür ederim ilk olduğu için çok almak istemiyorum abartma diyorlar çünkü 3 6 ay alıyorum genelde ama onuda Şubat sonu Mart başı doğacak Allah’ın izniyle kışlık mı olsun yazlık mı bilemedim
Kesici Hastane çıkışı 10lu , bir beşli, iki tane alt üst takım aldım 0-3 ay üç takım aldım, 3-6 ay çok takım aldım. 6-9 ay 4 takım aldım. ilk gebeliğimde en çok 3-6 ayı giydirmiştim sanki
morusevenanne Ssg o konuda ben de aradayım 3 6 olanları yazlık almak zorundayım cünkü muğla mayısta baslar cayır cayır yanmaya
Kesici Ssg bende 5 tane 0 ay var, zaten bir 10lu bir 5li iki tanede yine lcw sen alt üst zıbınlı takım aldım.0-3 ay var sonra üç tane falan. Bunları 40 çıkana kadar giyer.kızımda öyle oldu. Minyon zayıf bir çocuk olmazsa, olursa daha uzun süre bile giyer.
Veraveannesi Bu cok goreceli ya benim aldiklarimi goren napmissin bu kadar seyi giyemez buyur cok olmus vs hep bu sekilde yorum yaptilar sonuc ben dogumdan sonra uzerine bir suru daha aldim cunku bebem kusmuklu oldu ust basi agustos ortasi yetistiremedik :) bence ortalama olarak bişeyler alıp sonra duruma göre davranın ben kusmuktan dolayı tulum sevmedim alt üst daha çok işime yaradı 5 takım alt üst 5 zıbın 3 tulum ideal olabilir kusmadığını düşünürsek tabi
Ssg Veraveannesi aynen çok doğru ozaman çok almayalım yetmezse alırız zaten evim yakın çocuk mağazasına uzak ta değil 5 dk şık bir mesafe
Kesici morusevenanne işte 3-6 ayı tam üç aylıkken giymiyor bazen 40 çıktıktan sonra giydirmeye başlayabiliyorsun. Doğduktan sonra toplu olup olmamasına bağlı
Plump27 Ben de merak ediyorum iç zıbın üst aldım e bebekten 2 li paket 2 adet aldım ama o kadar küçük ki yenidoğan. Gerçekten giyebilir mi tereddütüm var. Yorum atarsanız çok iyi olur.
Ssg Plump27 benim de çok bir fikrim yok bilemiyorum bende çok almamaya çalışıyorum yenidoğan yetmezse gidip alırız artık
morusevenanne Ssg siz nasıl almayı planlıyorsunuz ben polarlı vs den ziyade uzun kollu pamuklu zıbın tarzı alıcam sanırım zaten dediğiniz gibi nisanda anca çıkarırım dısarı vs