Ozgglt_ Başlıktada yazdığım gibi sağ tarafımda göbek deliğimin iki parmak yanında yaklaşık 20 dkdır bir titreme hissi oluşuyor ama bildiğiniz içten gelen bir titreme 19+3 bu arada ve ilk defa oluyor. Beni bir korku aldı böyle olan var mı ?
Ozgglt_ Evet seyirme titreşim arası değişik bir şey ilk defa oldu böyle ve baya uzun sürdü aralıklı aralıklı. Başlıyo 10 sn sürüyo 5 dk sonra tekrarlıyor mesela içten titriyor gibi
S-r-p Yer değiştiriyor galiba bende başlarda şoka girmiştim ne oluyor diye 31 i yarıladık hala yapıyo 🙂
S-r-p Ozgglt_ kafası ayakları zaten belli bi yerde genelde bilmiyorum benimki de yapıyo öyle ama doktorum hareketli ne güzel dedi
Ozgglt_ S-r-p sizdede titreşim gibi mi sizdeki his nasıl ? Bende sanki içimde kelebek varda böyle sürekli kanat çırpıyor gibiydi titreşti durmadan
S-r-p Ozgglt_ benimki de öyle yapıyo ilk başlarda çok korkuyordum ama hareketli olması güzel bi şeymiş
S-r-p Ozgglt_ bugün nts de de yaptı benimki kaç kere ama doktorum sıkıntı görse söylerdi demek ki korkulacak bi şey değil 🙂
Mommy2b Ozgglt_ muhtemelen balık gibi yüzüyordur şimdi içeride :) 28+3’teyim sadece titreme olan günler mazide kaldı, başını oynatsa titriyor ama hele bir dönsün kıpırdasın… göbeğim şekilden şekile giriyor. Hareket hissetmeye başlamışsınız normal gayet :)
Ozgglt_ Mommy2b doktor her kontrol ettiğinde çok hareketli diyor bende bekliyordum artık yavaştan hissetmeyi ama beni titreteceği aklımın ucundan geçmezdi hazırlıksız yakalandım 😄 teşekkür ederim yorumunuz için sağlıcakla gelsin bütün miniklerimiz 🤲🏻🌸