buse007 Myszfr Myszfr inşallah canım iyi çıkar 🙏🏻 Hayırlısı sağlıklısı nasip olsun hep öyle dua et 😍❤ bazen böyle değişkenlikler filan oluyomuş cinsiyette herkes detaylıyı bekleyin diyo ben dünyanın şeyini aldım bi yanlışlık yoktur inşallah 😂😂
Mucizem27 Zulal09 benim daha önce kimyasal gebeliklerim oldu ondan dolayı biraz pimpirik yapıyorum. Yoksa farkındayım yani mide bulantısı yaşamak kolay değil 😉
Bekleyenler Mucizem27 şu an 12 haftada yım. Benimde hafif bulantılar ım oldu. Kusma olmadı Allaha şükür. Halsizlik göğüslerda acı oldu. Bence şanslıyız 😊
BurcuAydin Mucizem27 39 haftalığız mide bulantısı nedir bilmem inşAllah sizde yaşamazsınız takmayın ne güzel işte 😊
Gozdealpu Ne güzel işte. Niye stres yapıyorsunuz yok diye. Bulantı ya da istifra iyi bir şey mi sanki. Benimde yoktu ve kilo almama sebep oldu. Dikkat edin beslenmenize.
Tugbaumit Mucizem27 Canım ben hiç kusmadım hiç bulantım olmadı 😂 hatta karnım çıkana kadar hamile olduğumu bile unutuyordum çünkü hiç bi belirtisi yoktu 😂 bitek kasık ağrım oluyordu onun dışında çok güzel ve rahat bi hamilelik geçiriyorum 27+3 olduk bizde çok şükür 🤗
Zozi Mucizem27 cnm bende de pek bi belirti yoktu.bikaç hafta yorgunluk ve akşam mide bulantısı oldu ha bi de asabiyet😬ben de takmıstım ama sanslıymısım meger😀
merry8y Mucizem27 benim de bulantım olmadı denebilir en fazla 8. haftada yaşadım o da işe giderken sabahları serviste hafif derecede oldu. şuan 30. haftamdayım bir daha hiç olmadı. yaşamayan yaşamıyor canım ☺💞
MomTubi Mucizem27 midenin bulanmasıyla bebeğin sağlığı arasında hiçbir bağlantı yok 12 haftamdayım hiç bulantım olmadı doktoruma da sordum ne güzel işte şanslısın dedi
Buketali Mucizem27 vala bence otur kalk şükret canım midenin bulunmamasına ben ilk gebeliğimde kusmaktan kan atıyordum artık ama bu hamileliğimde mide bulantısı olmadı Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin