MERYEMERVAM 22 haftalik gebeyim hamile kaldiğimi ogrendiğim günden beri kabızlı cekiyorum dokturuma her gittiğimde bebegimi gorecek heycaniyla bundan bahsetmeyi unutuyorum her sorum bebegim iyimi gelisimi derken bu arka planda kalıyor her dakika sancisini cekiyorum ama bir türlü kurtulamiyorum bir cozum oneriniz varmı ne yersen ne yaparsam kurtulurum birgun bebegi klozete doğrucam diye korkuyorum 😔😔
Btl2612 MERYEMERVAM sabahları ılık su iç bulantin yoksa kuru kayısı erik yemeye çalış mandalina sulu meyvelerden akşam yatmadan önce yemeye çalış vee biraz hareket etmek en önemlisi canım
Havvaozgur MERYEMERVAM her sabah kahvaltımda beraber çay yerine 2 tane küçük kayısı meyvesuyu içiyorum ve çok rahatım 2 3 haftadır bende çok zorlaniyordum süt içiyorsan ara ver biraz ben böyle rahatladim canim kuru kayisiyla yoğurdu karıştırıp tüket ilaçlar bende pek ise yaramamisti
MERYEMERVAM Mapleleaf Btl2612 Kelebenkkk Kelebenkkk Gmbrn123 Seyhann0606 minikcasper Seyhann0606 Msrrfeknc akcayaanneoluyorum Hsbtlc Havvaozgur minnie11 yorumlariniz için tesekur ederim hepsini okudum ve bir kagida yazip dolabima astim 3 gun arayla hepsini deneyeceğim ve ayreten dokturuma danisacağim soylediginiz ilacalrida soracagim insallah faydasini gorurum hersey daha güzel olur cok cok tesekur ederim
Hsbtlc MERYEMERVAM bana doktorum bi ilaç önermişti çok faydasını gördüm sende doktoruna bi danış bence
akcayaanneoluyorum MERYEMERVAM Aynı şekilde, doktoruma söyledim, şurup verdi. Mutlaka sorun, sizin gibi unutuyordum her gittiğimde 36. haftadayız, daha yeni ilaç içmeye başladım. Mutlaka doktorunuza sorun 🌸
Dyguklc MERYEMERVAM ben erik hosafi yiyorum bikac saate kalmadan cikariyo anlamadigim bi sekilde bende ise yariyo sizde de yarar mi bilmem ama incir falanda yariyo diyolar kayisi hosafi yine ve ilac vermisti bana doktorum yag gibi bi ilac o cok fayda etmedi
Seval22 MERYEMERVAM bende tam tersi oldu 30 yaşına kadar kabızlık çekiyordum hemoroid vardı hamile kaldığımdan beri o kadar rahatımki doğurunca eskiye dönücem diye korkuyorum 🙈
Kelebenkkk Doktorum bana duphalac diye bi surup verdi. Sizde doktorunuza danisip alabilirsiniz ise yariyo
Msrrfeknc Benimde vardı denemediğim kalmadı şuan 34+3 deyim makarna pilav normal ekmek hepsi yasak duphalac şurubu 3 e çıkardı ama ben bi kere içiyorum yatmadan önce peşine hemen su içiyorum onun dışında katı yiyecekler yasak bol bol sıvı yemekleri ye acı koy azıcık ben 2 hafta çektim +2 kilo olarak döndü hatta bana şuan hepsini yaptım ve rahatladım az az olsa gidiyorum ve rahatlıyorum