Goncikim Mutiess canım içmemeye çalış benim arkadaşım içti hamileyken bebeği çok gazlı oldu bağırsak sıkıntısı çekiyo şimdi🙁
Esraaelisa1 Mutiess bende çok içtim valla normalde hiç içmezdim hamileyken tam tersi oldu kızım gazlı olacak yaa 38+3 günlük hamileyim şuan 🙄
nur94_ Ben hamileliğimin 5.haftasında koladan bir iğrendim 24.haftamdayım o gün bugündür içmiyorum , hergün kolasız yapamazdım ama resmen iğrendim 🙄
Mutiess Esraaelisa1 Dayanılmıyor ki valla deniyorum ama olmuyor sanırım benimde gazlı bir bebeğim olacak💁🏻♀️😔
Serifeisitmir Esraaelisa1 yok canım neden gazlı olsun her çocuk farklıdır kardeşim asla kola fanta yada asitli birşey içmedi yeğenimde acayip gaz sorunu yasadik
Mutiess Bubengebelik bende öyle az içmeye çalışıyorum hamile kalmadan önce çok içiyordum. Hamile kaldım içmemeye çalışıyorum ama dayanamıyorum 😌
Esraaelisa1 Serifeisitmir ne biliyim bende normalde içmezdim ama hamilelikte içim yanıyor birde Antalya oturuyorum sıcakta anca kesiyordu şuan son zamanlarım ama
Sinemarslannnn Çok canım çektiği zaman çay bardağı kadar içtim ama toplamında 5 bardak etmez aşırıya kaçmamak şartıyla çokta kasmamak lazım bence
Emineavar Mutiess benim arkadaşım çok dikkat etti beslenmesine hiç kola içmedi sadece maden suyu içiyordu bebeği çok gazlı sürekli acile gidiyorlar bilmiyorum alakası var mı ki gazlı içecekten gaz oluşmasi 🤔
Merve8494 Mutiess içiyorum arada valla insanin cani çok istiyor birden 1 bardak bazen bitmiyor ama içiyorum 3 4 günde bir