ipek0606 Taze-Anne28 Normalde yasak ama sadece bu uygulama devlet hastanesinde uygulanıyor, özel hastanelerde dogumu zorunluymus gibi gösterip istege bağlı yapıyorlar.
Taze-Anne28 ipek0606 sanırım benim doktorumda bu kanunu bahane ederek bana normal doğumu zorla yaptırmak istiyor. Ben burdan artık böyle anlıyorum. Doktor değiştirmek de istemiyorum iş aldık resmen başımıza
Serifeisitmir Taze-Anne28 canım bende özele gidiyorum ama kendi isteğimle sezeryan kararlaştırdık ama devlette yasak daha doğrusu bildiğim kadarıyla yasak ama özeller bir yolunu bulup sisteme isliyorlar
gulapikk Taze-Anne28 kuzenim özelde doğum yaptı. Aynen öyleydi. Ki sezeryan daha pahalı işin ücretinde değil sağlık boyutundalar. Doktor direndi sezeryan değil normal doğum olsun diye ama olmadı sezeryana almak zorunda kaldı mesela
esloka Taze-Anne28 çatı muayenesinde birşey yok cok abartılıyor cinsel.iliskiden hic bir farkı yok normal doğumda öncesinde çekiyorsun sezeryanda sonrasında çekiyorsun normalde de 2 seçenek var ya kolay olur ya zor denemeden yaşamadan bilemezsin arkadaşım yemeğini meyvesini yemiş suyu gelmiş hastaneye gitmisler coo sikismis tubalete gideyim demis izin vermemişler meğer çocukmuş o 8 ci açılmış haberi olmamış yattığı gini cıkmış çocuk
Taze-Anne28 esloka öyle doğuma can kurban 😊 benim en büyük korkum bilinmezlik. Ne yaşayacağımı, ne kadar süreceğini, nasıl bir ağrı yaşayacağımı bilmiyorum. Kimisi 8 cm açılmayla gidiyor kimisi 24 saat açılma bekliyor. 😔
esloka Taze-Anne28 benim de zor oldu doğumum buna rağmen normal doğum istiyorum dediğim gibi normalde önce çekiyorsun sezeryanda sonra ama sezeryanda bakman emzirmen gereken bir çocuk da olacağını düşünürsek neden normali denemeyesinki oyle de böyle de geçecek sürecek ha sonra cekeceksin ha önce ama normalde çekmeme ihtimalinde var
a_s_a_f Taze-Anne28 çatı muayenesinden korkma 5 saniyecik bişey korkup kendini kasarsan acır. Benim ilk çatı muaynemde çok acıdı nasıl bağırdım çünkü korkuyodum ama iki üç dört hiç acımadı 🌸
Umrankalkan Taze-Anne28 hayır öyle bişey yok benim doktorumda bana normal doğum gözüküyor dedi Allah nasip ederse 10 günüm var sezaryen istedim ben kendim doktorumda tarih verdi