Deletedmom5 Arkadaşlar transferim sıradaki adetimden snra neden bana Doğum kontrol hapı verdi bilgisi olan yardımcı olursa sevinirimm
Elbet-birgun-kavusacagiz Deletedmom5 gebelik durumuna karsi vermis olabilir transfer gunune kadar korunmaniz acisindan. Yada kist varsa onun icin vermistir
Pcoslubiranne Deletedmom5 Dogum kontrol hapi sadece gebeligi önlemek icin degil hormonlari da dengeye sokmam icin kullanilir ondan vermistir.
Deletedmom5 Esra-dmr sordum doktora neden bunu verdiniz diye hormonlarını ele geciriyorum dedi gülerek ama kafama takıldı neden kullanıyormmm saçma geliyor acaba transfere daha varya gebelik oluşmasın diemi sonuçta hayat mucizelerle dolu 😄
Semanurkeles61 Deletedmom5 kist oluşmasını engellemek için veriliyor bende 4 tüp bebek denememde de kullandım doktor herhangi bir kist oluşumuna karşı önlem almak için demişti varsa baskılamak için yoksa oluşumunu önlemek için
Esra-dmr Deletedmom5 aynen öyle hayırlısı olsun tabii ki bu mübarek günün hayrına en güzelleri seninle olsun inşallah ☺️🙏🏻