Mrw-kl İki gündür tansiyon kontrolü için hastanede yatıyorum. Sezaryen olmaktan korkuyorum. Daha önce tansiyon problemim hiç olmadı. Protein kaçağına bakılınca temiz çıkıyor. Bebekte de bir sorun yok çok şükür. Başına gelip normal doğum yapan var mı? Morale ihtiyacım var 😔
Bireylulmasali Canım çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini sezaryenden korkma lütfen önceliğin sağlığın olsun bunu düşün doğum şeklini değil
Maimai Nasıl farkedildi yüksek tansiyon, kontroldeyken mi acaba? Geçmiş olsunnn Allah şifa versin inşallah iner de evinize geçersiniz.. Korkmayın bebişinize nasıl kavuşursanız kavuşun sağlıklı olun yeter 💗
Mrw-kl Maimai doktorum el ve ayaklarımdaki sisliklerden dolayı kontrol et sürekli demişti. Kendim olctugum zaman fark edip doktorumu aradım. O da yatış verdi. Teşekkür ederim canım 😊
Esra3334 Çok geçmiş olsun genelde son haftalar oluyormuş 37+4 sezeryan olcam doğumu erkene çektiler sezeryan tarihini de erkene çektiler tansiyonum çok yüksek diye 14/8 di eğer bu hafta yine böyle yükselirse bu hafta alacağını söyledi sağlığınız yerinde olsun normal sezeryan farketmez sağlıkla gelsinler 🙏🏻
Mrw-kl Esra3334 sende sağlıkla alırsın kucağına inşallah bebeğini umarım tansiyonun sıkıntı çıkarmaz da düşer. İnsan ister istemez stres oluyor. Her şey çok iyiyken pürüz çıkması üzüyor 😢