halitefe Ozge2805 hiç korkma hiç göbekten 3 parmak sağ veya sola iki parmak arasına etini sıkıştır iğneyi batır iğneyi zaten hiç hissetmezsin ilacıda yavaş sıkarsan acımaz hızlı sıkılınca yanıyor biraz
Mugee09 halitefe 😟 bana öyle detaylı demedi sadece aynı saate yap ddi ama ben kendim yapamam asla o yüzden hep ya sağlik ocağı ya hastane gidiyrm ister istemz saat değişikliği oluyr öyle olunca da . Bugün eşime denettim ilk defa 🤷 oda gün içinde evde olmuyr malûm ne bilim bizimde böyle gidiyo ama tedirgn oldum smd
NarminAmirli Mugee09 ben de hep kendim yapamam diyodum😅😅ama bidefa yapdim mi artik cok kolay oldu benim icin,hatta duzgun vurdugum icin morarma olmuyo,bence deneyin,zor degil
halitefe Mugee09 yaparsın canım ben kan bile veremeyen insandım ağla zırla yaptırıyodum ilk başta bu iğneyi de ama sonra iş yerşnde falan başka şansım kalmayınca el mahkum bebeği düşünerek yaptım şimdi bir gör 40 yıllık hemşire sanarsın beni bir dene şansını acımadığını görünce zaten rahat olacaksın saatinin aksamasından iyidir bak eşin evdeyken sen dene oda yanında destek olsun ama saatini aksatma
bir_pasa_annesi Mugee09 coraspin 32 haftada bıraktırdı iğne doğum yaptıgım gün vurmadım sadece bir gün önce bile vurdum
Mugee09 Ozge2805 yaptırmak için biraz geç diye düşünüyorum iğneyi bırakma zamanları yaklaşıyor İnsAllah birşey olmadan doğum olursa diğer bebeğimi de bir buçuk iki sene içinde düşünüyorum o zamn yaptrirm
NarminAmirli halitefe ben de 4 haftadan beri gunde bidefa kullaniyorum 06;13.haftada her sey normaldi,acaba gunde 1 doz yeterli dimi bana her sey yolundaysa,doktorum hep ultrasonun cevaplarina gore ayarlicam diyor
halitefe NarminAmirli testi yaptırın bence. Faktör 10 testi veriyor en net cevabı doz yeterli mi fazla mı iğneden sonraki 4. Saatte kan alınıp bakılıyor ihmal etmeyin
Mugee09 NarminAmirli yeni başladım ama kollarm morardi hep bile , bakalım belki birgün cesaret ederim😊
Odymerve Haftada tesadufen doktorun kontrol amacli yaptirmasiyla ogrendim ilk gebeligimdi. 38. Haftada bebegimi kucagima aldim sukurler olsun ki. Oksopar kullandim her gun bitane hic aksatmamaya calistim. Rabbim hepimizin yavrusunu bagislasin insallah
Damlaltinay Benim çok yakın bir tanıdığımda vardı. Kan pıhtılaşmasında en önemli avantajınız gebeliğinizi çok erkenden farketmeniz. Ne kadar erken öğrenirsiniz o kadar düşük yapma ihtimaliniz düşüyor. Tanıdığımın 2 çocuğu oldu çok şükür, 3 düşüğü oldu tabii.