halitefe Ozge2805 bütün özel hastaneler yapar canım iğneyi kullanmaya başlarsın 1 hafta sonra ipneni vurduktan sonraki tam 4. Saat kan alınır dakikasına kadar dikkat ediliyor bir değere bakılır iğne yeterli mi fazla mı diye eksikse doz arttırılır fazlaysa düşürülür ama kiloya göre verilip yeniden bebeğini kaybeden çok kişi gördüm kilo yanlış yani
halitefe Ozge2805 canım işte kiloya göre düşününce öyle kiloya göre benimkide fazla sözde ama o bahsettiğim teste göre ayarlanmalı yanlış yapılıyor doz eksik kalıyor kiloya göre yeniden insanların bebeğinin kalbi duruyor sakın ola kiloya göre hesap yapmasın doktorun ben faktör 10 testi istiyorum de
Boncugummmm halitefe canm benmde 3 genmde heterezigot 2 kaybım var kanmalarla bırlıkde kaybedyorum bu faktor testi özelde mi yapılıyor dewlet yapmaz demi bazıları oneösemıyor dedklerı gbı kilioya göre werilyor. Çünkü keseyi görene kdar igneyi bile gerk görmuyolar bu sfr de ozlede gtcem kanda görür görmez başlarz dediler bna senin deginde aklmada olsun doz testinide yaptrıyım
Boncugummmm halitefe birde kuzum normal kadın dogumcu yapar mı faktor testini yoksa perinatolojı mi olması lazım
halitefe Ozge2805 kayserideyim canım evet ben perinatolog Mustafa başbuğa gidiyorum ilk bebeğimi kaybettikten sonra gittim ikinci bebek için tüm sürecimi o planladı halada devam
Ozge2805 halitefe bende kayserideyim canım bakalım memoriale gittim ilk bebeğimde ama doktor ihmaline geldim şimdi ya dünyam hastanesini yada medical palace düşünüyorum
halitefe Ozge2805 bence gitme canım bana soruyosan Mustafa başbuğa git yine normal kadın doğumcuların uzmanlık alanı olmadığı için anlamıyor en azından bir defa Mustafa başbuğa git herşeyimi ayarlasın sonra yine başka hastaneye gideceksen git riske atma lütfen
Ozge2805 halitefe canım şimdi baktımda benim doktorumda Prof. Dalları tüp bebek ve perinatoloji uzmanı embriyoloji bilim uzmanı laparokopik kist miyom cerrahi genital estetik Ama önerini göz önünde bulunduracağım
halitefe Ozge2805 mutlaka değerlendir derim Mustafa başbuğ da profesör Erciyes üniversitesinde uzun yıllar hocalık yapmış zaten onu tanımayan doktor yoktur herkes hocam diye hitap ediyor bilgisini ve tecrübesini hiç söylemiyorum zaten fazlasıyla da tecrübeli perinatoloji alanında Kayseri’nin en iyisi yine araştır içinde rahat etsin
Serrax Ozge2805 canım 60 kilo üzeri 0,6 dedin ya korktum şimdi. Ben 60 la hamile kaldım 0,4 başladık 16.haftadayım şu an. Boy da önemli bir faktör. Boyun kaç acaba tedirgin oldum ya😔 benim de öthfr ve paı heterozigot
Ozge2805 Serrax kuzuuum bir doktoruna danış istersen benim dokturum 60 kilo üzeri 06. Ml dedi valla bende pek bilemiyorum kilo önemli bir faktörmüş içini rahat tut bazen burayı kapatmak bile istiyorum açıkçası faydalı olduğu yönler kadar hikayeleri okudukça acaba bende olursam vs diye düşünüyorum 😔
halitefe Boncugummmm normal kadın doğumcuda isteyebilir canım ama normal kadın doğumcular kiloya göre ayarlayıp gönderiyor birçoğunun haberi bile yok bence bu testten ama sen istiyorum dersen belki yok demez doktorunda testi ister sen kan verirsin ona göre tam iğneden sonraki 4. Saatte
Ozge2805 halitefe degerlendiricem canım kendine ait yeri var galiba ? Ücreti nekadar yazdım numarasına ama cevap veren olmadı daha
Boncugummmm halitefe anladım canm normal kadın dogumcu gerek duymaz ozmn yine şaşsnmı denirm aklmda olsun 😐profa gitmem lazım bu test için çok teskkur edrım