Gamzebilginn Merhaba bugun yürüyüşe çıkmıştım hiç çişim yoktu ama hapşırırken bir damla aktı ılk defa oldu 20+3 haftadayım sizdede oluyormu cumartesi randevum var gerçi sorucam doktoruma ama olan arkadaşlar varmı merak ettim 🤦🏼♀️
hazal_prensesim2021 Gamzebilginn Alllahim aynı şey oluyor tabiki hapsirirken hatta gülerken bile kacabiliyor çok utanıyorum ama yapacak bişi yok sanırım🙈🙊
Baharata Gamzebilginn ay malesef bendede oluyo mesanemizde adrar olunca ister istemez hapşırınca gülünce oluyo benim ilk aylar çömelerek istifar ederkende oluyodu
Ferhaykoo Gamzebilginn biz dogduk doğu-da hala devam ediyo otururken bile cikiveriyo bir iki damla 🤭 sürekli çamaşır değiştiriyoruz napalim annelik kolay değil
Gamzebilginn hazal_prensesim2021 her hafta yeni bir olay oluyor 😀 şaşkın ve endişeli gözlerle bakıyorum artık 🤦🏼♀️
hazal_prensesim2021 Gamzebilginn aynı şekilde hamilelik çok değişik bir surecmis zor şaşırtıcı güzel bı okadr duygusal ama çok muhteşem🥰
annepanda Gamzebilginn hapşururken, gülerken, öksürürken.. 🤣 bide eşime söyluyorum galiba ben çiş kaçirdım diye gülüyoruz.. bu gibi durumları eglenceli hale getiriyorum napimm.. 🤣🤣
minikcasper Gamzebilginn ay bende bekliyorum öyle bişey kesin olacak bana 😅😅 28+4 haftalığım bakalım ne ara öksürürken hapşururken kaçırcam 😅 her hamilenin yaşadığı bişey bu net 😅
Jdiebsh Gamzebilginn bende 15 haftalikken basladi 26 +2deyiz hala ayni durumdayim 😒pek gececege benzemiyo