ikierkekannesi0408 Kızlar merhaba.Bugun cinsiyeti öğrendik.%60 erkek dedi Sizce değişir miiiii? Ben hala kız hissediyoruumm amaa.12. Haftadayım bu arada
cloverart ikierkekannesi0408 %60 çok düşük bir oran, erkekte yanılma payı çok oluyor. Benim değil ama abimlerin başına geldi 12. Haftada kesin erkek dedi 16 da kız dedi ve kız doğdu 😊
cloverart ikierkekannesi0408 bana doktor 13. Haftada alttan bakarak muayene etti ve çok daha net gözüküyor %90 kız dedi 14+5 te kız olduğunu kesinleşti😊 gönlünüze göre olur inşallah ama 2 oğlum var tarifsiz bir sevgi gerçekten aşırı anneciler mesala😁
es-es1 ikierkekannesi0408 12 haftalık tahmin için erken derler genelde ama erkek daha önce de belli edebiliyormuş yanılma payı daha düşükmüş kıza göre kesin erkek diyip sonradan değişen de var 16. Haftalarında daha net olur bence banada erkek dendi %80 hala belki değişir düşüncesi var 😁
ikierkekannesi0408 cloverart inşallah yaaa😂 Tabiki ikiside evlat rabbimin gücüne gitmesin ama çok kız istiyorum bir oğlum var.Cin takvimi yüzük testi vs hepside kız çıkmıştı
Demirxxy @Bernaaa @coverlar Kızlar banada bugün kıza benziyo ama net değil dedi. Sizce benimkide değişir mi . 12 hastalığım bu arada.
ikierkekannesi0408 cloverart evettt ama bende çok istiyorumm kız.Cicili bicili şeyler var çok özeniyorum yaaa 😍😍