Esoo0698 Kubraulupnr Pek değil bence çünkü limonu yerdim yerdim peşinden bide tatlı gömerdim 😁😁 Kızım olucak şimdi nerde tatlı ben ordayım 😁😁
Kubraulupnr arelaslan bende sürekli turşu yemek istiyorum tatlı çok severdim normalde ama istemiyorum 🙊😊
Ebru1520 Kubraulupnr dogru degil bence 😅 oglum da eski vs hersey yiyodum simdi 11.+2 haftalik hamileyim sirf canim tatli istiyo 😅
Sermec27 Kubraulupnr değil canım sadece bazen denk geliyor aslında vücut o an neye ihtiyac duyuyorsa onu istiyor canım bir arkadaşım full ekşi aserdi eksi yedi oğlunda ben oğlumda acı tatlı ne varsa yiyordum şimdi tekrardan hamıleyim bunda hem acı hem tatlı hem ekşi istiyor canım cinsiyet ne bilmiyorum ama erkek hissediyorum 🥰
Kubraulupnr Sermec27 ben sürekli turşu ekşi şeyler istiyorum tatlıyı çok sevmeme rağmen bakalım ne olucak bu işin esprisi tabi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🙏🏻
1PrensAnnesi Kubraulupnr 2 oğlumda da kilo kilo limon yedim sumak ekşisi hatta sirke içtim 🙂 bende tutmadı yani
Snszasla Kubraulupnr inanmıyorum buna 😀 yedim ekşi yi yedim ekşiyi kızım değil oğlum oluyor 😀 külliyen yalan bi teori bu 🙈
WmonallissA Tatlıdan çok tiksindim, sürekli baharatlı ve ekşi şeyler canım istiyor ama cinsiyet henüz belli değil☺️
Gdrleyla Kubraulupnr ben hep et çekti canım aserme olarak kadayıf havuç yani tatlı çekmedi hep yemek yemek istyrm ağır şeyler etli 😀😀💙önce iştahım yoktu sabahları istifar ediyordum normaldede midem hassastir zaten ve oğluşum olduğunu ogrendim şuan çok şükür 20.hqftqnin içerisindeyim☺️😘rabbim herkese bu mübarek günde hayırlı evlat nasip etsin sağlıklı mutlu güzel kaderler nasip etsin ve sağlıklı doğum🙏
Bhrykndmr Kubraulupnr Hiç biri tutmadı 😂 ekşi yiyiyorum tatlıdan eser yok. Bugün pipi gördüm Erkek 💙 geliyor. 🤗
Dilaraa06 Kubraulupnr belli değil ama ben ikisini de çok fazla yiyorum özellikle tatlı zaten çok severdim şimdi daha çok yiyorum 10 dk sonra da tuzlu yiyorum 😂
Kubraulupnr Dilaraa06 hadi bakalım rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısıyla sağlıcakla versin inşallah cümlemizin içinde de sizin 😊