Tsevgi Kızlar 20 günlük bebeğimin tek gözünde çapaklanma var dünden beri başına gelen varmı ne yapmalıyım nette damar tıkanıklığından bahsediyo korktum biraz yarın doktora götürecem ama buradaki tecrübeli annelerede sormak istedim
Esmaal Tsevgi benimde 18 hünlük bebeğim var.tek gözündr çapaklanma oluyor.doktor damla verdi 3 gün kullandık ama geçmedi.daha kullandırtmadı çünkü göz yaşı damarları geç gelişiyormuş o yüzden oluyor dedi doktor
Elifibrahim1002 Tsevgi canım benim kızımın da oule olmuştu çapaklanıyor gözünü açamıyordu gözyaşı damarları tıkalı olduğu için dedi birde burun tıkanıklığı ile alakalı dedi gözü için damla burnu için de serum fizyolojik damla verdi doktorumuz🙇♂️ve geçmişti 2 güne felan şuan 3 aylık ❤
Nurk1603 Gecmis olsun, kardesimin capaktan gozleri acilmazdi annem pamugu caya batirip silerdi gozlerini bi sure sonra gecti.
eydaNurParldar Korkmayın yiğenimde de vardı göz pınarlarına masaj öneriyor dr hemen ilaç vs vermiyor bir de damla veriyor yanlış hatırlamıyorsam. Kalıcı bir şey olmuyor düzenli uygularsanız. Dr ile görüşün. Geçmiş olsun