Gizem_ar birbuketgunluk bende de aynı makina var aldığımdan beri havlu programında kurutuyorum hassas seçiyorm kırışıklık önleme seçiyorum 2.01 oluyo süresi 2 seneyi geçti ne çekti ne bişey yaptı hep aynı ayar 😂
Zuzuum Gizem_ar sıcakken katlarsan ve büyük parçaları katlayarak atarsan kırışıklık önlemiyi açmasanda kırışmıyo
birbuketgunluk Gizem_ar öyle mi süper oldu valla öğrendiğim bir dahakine bunu da deneyeyim ekran görüntüsü aldım☺️ Çok teşekkürler 💖
Senmom Bosch seri 8 kurutma makinası kullanıyorum daha bebek kıyafetlerini kurutmadım ama kendi kıyafetlerimiz dolap kuruluğunda çalıştırıyorum mix veya sentetiklerde, bebek kıyafetlerinide aynı ayarda kurutmayı düşünüyorum:)
Mom433 esrAlp cidden milii ayyyyy benim ev yarı bodrum öle aldık küçük odam çocuk için ilerde dusunuoz orda çamaşır kurutuim balkon olmadığı için hep duvar mahvoldu dokuluo eşim tadilata başladı bugün birazda çamaşır yapio dediler istioz çocuk gelmeden alsak dedik hemde ben öksuruorm 1 senedir sanırım onlar oksurtuo çok kötü birşey ya nevresimlribile kapı ustultne asiom hastalık resmen yaratıolr🙄
Zuzuum birbuketgunluk mixin dolap kuruluğunu kullanıyorum ben süresi daha az diye bide her türden kumaşı atabiliyorum mixde kurutma bitincede sıcak sıcak katla hiç kırışmada olmuyo nevresimlerim bile kırışmıyo benim
birbuketgunluk Zuzuum canım mix tek başına seçilmiyor mu mixin dolap kuruluğu nasıl oluyor kafam karıştı🙄 yarın bir kurcalayayım makineyi ben☺️
Gizem_ar birbuketgunluk deneye deneye en son onu buldum bende cok güzel kurutuyor gercekten tavsiye ederim 😇
phdmom bebisloading ben bebek kıyafetlerini yıkayacağım zaman bir araştırayım dedim kurutma makinesinde bebek kıyafeti kurutulunca bakteri oluşturduğu için özellikle ilk 6 ay kurutmada kurutulmaz diye önerilliyordu tek bi yerde değil bit kaç yerde aynı şey yazınca bende atmadım kurutmaya. Aslında sonrasında hepsini ütüledim ütüleyince bakteri miktop gider ama yine yenidoğanların cildi hassa olduğu için riske atmadım ve asarak kuruttum. Hayırlısıyla doğsun da 3-4 aylık olana kadar asarım sonra kurutmaya atarım diye düşünüyorum
phdmom Mom433 kurutma makinesi alacaksanız biraz paraya kıyıp iyi bir marka ve model almanızı öneririm gerçi şu an fiyatlar çok artmış benim 2 sene önce 3650ye aldığım bosch makine şu an 7700 olmuş ama inanın parasını sonuna kadar hakeden başka bir eşya görmedim. Ben bosch seri8 kullanıyorum ve aşırı memnunum. Kurutma bitince direkt çıkarıp katlarsam gerçekten ütüye bile gerek olmuyor satarken öyle demişlerdi zaten.
Mom433 phdmom beyaz esylarim hep Bosch bulaşık makinesi ve çamaşır makkensindne memnun değilim tek buzdolabımi seviyorum eşimde bosch dio ama işte içime sinemedi bi türlü bunlar yüzünden kayinvalidmde bulaşık makinesini al di oda memnun değil 🙄
phdmom Mom433 beyaz eşya biraz şans işi benim tüm beyaz eşyalarım bosch ve çok memnunum 3.5 senedir hiç sorun çıkarmadılar çok şükür 😊
Mom433 phdmom ne güzel yaa benim bulaşık makinesi kafasına göre bi yıkıo bi yıkamio ne yaptımsw yok çamaşırda öyle sanki yikamioms gbi gelio yeterince annem yıllardır altus kullanio orda bizim camasirilar yıkannca bakiom daha temiz bi tek buzdolabı maşallah çok iyi kurutmayida çocuk olmadan alalım dedik en çok ona lazım olck fnkj benim ev yarı bodrum die gecio odada kurutulmak deli edio beni çocuk olunca onu yapamaycz malum 🙄