SeymaK Duuyygguu canım aç olmasan bile ye biseyler düşmesin tansiyonun bir de çok haberlere bakma ben de çok üzülüyorum o yüzden bakmıyorum, izlemiyorum
Duuyygguu SeymaK evet canım acıkmadan yemem lazım normalde de pek açlık hisseden biri değilim hamileliktede iştahım aynı bir tık belki. Sabahtan beri tıkınıyorum 😂 sende kendine dikkat et 🙏
Duygularca Sukusum iç karnımız dar bence ☺️☺️ Benimde kotlar olmuyor artık elbise etek idare ediyorum. Evet canım günlerimiz aynı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah cinsiyeti öğrendiniz mi?
Sukusum Duygularca 10 gün önce öğrendim kesin kız dedi doktorum bakalım ptsi yeniden gidicem değişmez umarım ☺️ Sen öğrendin mi
Duygularca Ataninannesi bende 4.ayda dört kilo keşke hep böyle gitse dokuz da dokuz kiloyla doğursak süper olur ☺️☺️
Hypatia Duygularca merhaba😃😃 biz de 15+3 olduk,daha şimdiden 4 kilo🤦♀️ Bi de kilolu hamile kaldım zaten,devamından çok korkuyorum,yuvarlanarak giderim heralde doğuma😃
Baobap maria12 benide süründürüyordu bu sorun. Sonra akşam yemeğinde ekmeği komple kestim. Yemeğide az yiyorum. Öyle kurtuldum.
Sukusum _Mother_ Amin canım çok zor evet Bidaha yaşatmasın Allah. Bebişin cinsiyeti netleşince süreçle ilgili falan yaz burdan haberleşelim :)
_Mother_ Sukusum Allah razı olsun canım 😘 tabi ki haber veirirm bakalım 20 sine randevu alacam bende sende haber ver bana
Duygularca Sukusum Ay inşallh ben de kız istiyorum çok benim de kızdır haftaya kontrole gidicem ben de çok heyecanlıyım gün sayıyorum 😊
hilaal2002 mrskorkut 2-3 litre su içilmeli canım çünkü benim bir arkadaşım da siz gibi su içmeyi sevmiyormuş kesede su kalmadığı için bebek bir noktada büzüşüp kalmış. O yüzden ne kadar sevmesen de içmeye bak 🙏🏼
Dgull hilaal2002 valla ben günde 1.5 litra suyu içiyordum sonra göğüslerimden süt gibi akıntı gelmeye başlayınca azalttım kesildi suyu da iyi bebeğimin çok şükür 🙏🙏🙏 2-3 bi hamile için zor bence ya içilse iyi ama çok kasmamak lazım günde 1.5 şart ama nacizane düşüncem
SeymaK Duuyygguu ben de öyleyim acıkmıyorum çok ama napalım aç değilken kuruyemiş meyve falan yiyorum mecbur 🤣
Dgull SeymaK kuruyemişi çiğ mi yiyorsunuz elim alıyor ama o badem çiğ yenmiyor ya bide koku hassasiyeti var bende çıldırıyorum yerken
Sukusum Duygularca sağlıklı olsunlar da cinsiyetin hiç önemi yok ☺️ Ayrıntılı ultrasona ne zaman gidiceksin
melmural @Ataninannesi 16 haftalığız 🤰 uykudan gözümü açamıyorum boş bulduğum her an uyumak istiyorum 🙈
Duygularca Sukusum aynen canım sağlıklı olmaları birinci öncelik bu gittiğimde Bi sonraki radvuya detaylı verir diye düşünüyorum daha belli değil