Omerve06 Vücut çatlağı için kakao yağı kullandım.Şuan da elimde argan yağı var.Kullanılabilir mi?bilgisi olan var mı?Dr sordum eczane kremi ismi verdi.Banda argan kullanıylıyorsa onu almak istemiyorum
Selinbam Argan yağı bi çok seye iyi geliyor ancak ben hiç çatlakta etkili oldugunu okumadım kakao hindstan cevixi susam zeytinyağı duydum
Omerve06 Selinbam aynen kakao ve hindistan cevizini duydum bende arganada baktım çatlaklara ve vucut nemlendirmeye yarar yazıyor ama gebelikte kullanılır mı emin olamadım☺️Sorayım dedim
Zafsim0801 Ben aktardan saf kakao aldım taş şeklinde benmari usulü erittim , bi sprey şişesine koydum üzerinde Hindistan cevizi yağı koydum hep göbeğime onu sürüyorum (15 haftalık gebeyim en basından beri kulllanıuorım
Omerve06 Zafsim0801 teşekkürler ☺️Bende kakao yağı sürüyorum birde aynı sefa kremi yinede oluyor çatlak zaten gebelik öncesde vardı bende bacaklarımda vs yıllardan beri var diyebilirim göbeğim de olmasın istedim ama kullanmama rapmen az olsa var belkide ileri derece olmasını engelliyordur bilemedim
Ugurlu90 Ben gebeligimin başindan beri bebek yagi kullaniyorum tabi suyada cok onem veriyorum gunluk 2 lt en az icmeye calisiorm
Zafsim0801 Ugurlu90 bilginiz olsun ciddiye doktorum demıstı tek basına yeterli değil bebe yağı bende öle başlamıştım
Ugurlu90 Zafsim0801 valla 37. haftamdayım çatlagım yok dogumda olurmu bilemiyorum birazda genetik malesef