elisaninannesii Kızlar bugün kontrolümüz vardı suan 36+2 yiz kilomuz 2776 gram, sizin bu hafta da kilosu ne kadar di bebislerinizin ?
Sibel8888 elisaninannesii 36+3 de 2980 gr doğum yapmıştım. Benim bebeğim biraz iri bir bebekti bende gebelik şekeri vardı. Bence kilosu normal. 36 haftalık bebek kilosu 2500-3000 gram arası olması beklenir.
Damlarrcan Brclidya normal bende en son 34. Haftamda gitmiştim 2.200 dü doktorum normal demişti şimdi 36 haftalık olduk bakalım
Arifcan16 elisaninannesii benim 2800 dü kilosu şuanda 37+4 günlügüz cuma kontrolumuz var bakalım kac kılo olduk
Askyavrularm R_cankesen hayır ben biraz minyonum sana çekmiş kilosu zayıf olur dedi 9 aylık oldu çok az az kilo alıyo ama sağlığı yerinde bana çekmiş gerçekten
Alyali 36 haftada 2 kilo 100 37+5 sezeryanla doğdu oğlum 2320 sağlıklı şuan 3 bucuk aylık 7 kilo Allahım hepinize kolay doğumlar nasip etsin insallah bebeklerinizi sağ sağlim alın kucaklarınıza💕
Alyali elisaninannesii yok canım kalmadı sağlıklıydı solunum sıkıntısı cekmedi ayrı kalmadık hiç beraber cıktık hastaneden kiloya takılmayın doğunca hızlıca kilo alıyor anne sütü yarıyor😊
R_cankesen Askyavrularm bnm pazartesi yeni 36 haftalık olduk ama bı hafta geriden geliyor 2.500 dedi ama küçük bi Bebek dedi bn de minyonum acaba bna mi çekti diyorm.o yüzden sordum 😊