gizemdogan Kızlar bir şey sormak istiyorum. 12+3 te ikili testte, ultrason da bakarken %90 erkek dedi🙈 Değişir mi dedim %10 luk bir oran dedi. Bilgili anneler, başına böyle bir durum gelen veyahut duyan var mı? Değişir mi sizce?
ygmurnuuur gizemdogan canim erkeklerin değişme olasılığı daha düşük bana 11 haftada erkek demişti %50 şekilde 12.haftada gittim ikili taramada %100 erkek dedi 🙂yani bence büyük ihtimal erkektir 🌸 sağlıkla gelsin kuzucuk🤰🏻🙏🏻
Ballicut gizemdogan banada 11. Haftadan beri erkek diyorlar 20. Haftadayım bekliyoruz bakalım ne zaman kız dicek😂😂 o kadar kız desin diye bekliyormki anlatamam 😂
yasemin333 gizemdogan bana da 11.haftada ikili testte kız dedi bugün gittim 14+3 erkek dedi yüzdelik oran vermedi ama erkek dedi.Yine de detaylıyı bekleyeceğiz bir şey almayın dedi
Aryaliya Banada %70 erkek demişti sonradan kız oldu bu haftalarda karıştırılabiliyor 16. Haftanızda daha net olur 😊
gizemdogan Aryaliya sen bensin 😂 Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlısını versin cümlemize 🙏🏻 Ama gönlümden kız geçerdi hep 🙈
Denizzz88 Ballicut banada bugün 13.hafta ikili taramada %95 erkek dediler. Bende her gittiğimizde şimdi emin misin diye sorucam 😂😂
Ozgglt_ Bana 11.haftadan 18.haftaya kadar erkek denildi şimdi 19 haftalığız kız denildi 😄 yinede bişey almayın 6 Kasımda detaylı ultrasonu bekleyin net olur o zaman dediler 🤷🏻♀️
gizemdogan Ballicut hayır görünür de hiç bir şey yok, perinatoloji dr olduğu için ultrasonda detaylı inceliyorlar ölçüyorlar diye bir uzvundan gördü anladı diye düşünüyorum 🙈
Ozgglt_ Ballicut yoo 😂😂 resim vermedi ama ultrasonda baktığında burda bi çıkıntı görüyorum dedi her gittiğimizde ve 3 doktor gördü hepsi erkek dedi 😂 şimdi kendi doktorumuz %90 kız diyor 🤷🏻♀️
Ozgglt_ gizemdogan ben almıştım işte 😬 zıbın yelek arabalı battaniyeler çoraplar 😂😂 şimdi elimi bişeye süremiyorum 😂
_Mother_ gizemdogan valla bende 12+1 de gittim erkek dedi değişir mi bilmiyorum artık 16 da bir daha gidecem
Aryaliya yasemin333 valla ben detaylı ultrasona girene kadar hiç cinsiyet öyle böyle demedim. Detaylıya girdim Direkt kız görüntüsü dedi anca o zaman 🤩 kızım olacak dedim🤲🏼🌸🌸😂
yasemin333 Aryaliya erkek dediğinde neye göre dedi çıkıntı mu görmüştü o çıkıntı sonradan kordon falan çıkıyormuş 😆