strongmom Balkuzu01 ben bir tane e bebek Birtane civil Birtane de piercarden aldım hepsi güzel e bebek ve civil günlük kullanıma uygun
9ay10gun Balkuzu01 ben ebebekte aldım 20 tl idi. Çokta rahat yumuşacık kumaşı denemek icin bitane almıştım bir iki tane daha alacağım birdahaki gidişimde. Atletleri dardı ama lcw emzirme atleti daha güzeldi 50 tl idi ama onada kiyamadim sutyenle idare ederiz yeter:))
momofboys Biraz pahalı gelmez ise penti tasviye ederim aşırı rahat ve kullanışlı ben ilk bebegimde de kullandım emzirme sonrasında da rahatlıkta kullandım şimdi ikinci bebeğim içinde 3 tane daha aldım hala kampanyası varsa 3 al 2 öde vardı düşünüyorsanız bakın mutlaka derim
Imfromlastnight Simdi alma bence ben aldim dogumdan sonra şok😬☺️ Göğüsler birkaç beden büyümüş. Olmadı tabii. Bir daha aldım:)
momteacher Balkuzu01 canım lcw dan kuplu emzirmeatleti aldım, çok beğendim çok rahat, tavsiye ederim, emzirme sütyenine hiç gerek yok, zaten doğumdan sonra bisüre çok fazla terliyor insan katkat giymektense bu lcw nin kuplu emzirme atleti çok güzel