Doktor gibi konuşanları görünce çok gülüyorum ya :) zerre tıbbi bilgi yok ama muhalefet çok..
doktor ihtiyacı olanlara 9 ay kullandırır, çevremde hiç komple kullanan duymadım. Bu işin normali hamile kalmadan önceki 3 aydır. Ki birçok kadın bunu sallamaz oysa hayati öneme sahiptir bu. Gebe kalmayı planlamaya başladıysanız doktorun önerdiği marka sorup folik asit almaya da başlamalısınız. Kaçınız yaptı bunu? Yapanlar varsa helal olsun. Demek ki gebeliğin ilk 28 gününde oluşan hastalıkları biliyorlar ve engellemişler bravo. Ben de o yapanlardanım çok şükür. Sonra hamile kaldınız ilk 3 ay içilir max. Sonra içinde bilmem kaç vitamin barındıran multivitamine geçilir. Folik asiti bıraktırır doktor. Vitamini de doktor genelde hamilelik sonuna kadar içirtir. içinde omegadan bir çok maddeye kadar vitamin vardır kimse her gün balık yemiyor sonuçta! Bu işin normal kuralları budur. Bu süreçler dışında kullananların ekstrem durumları vardır. Lütfen bilgi kirliliği yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin. Kadın doğum doktorlarından daha iyi bilemez kimse, doktor ne uygun görürse verir içirir içirmez keser bıraktırır, muhalefete gerek yok. Kolu komşu söylemlerine değil tıbba güvenin ya bi zahmet!!!