Emine55 Kızlar 9+5 im ve göğüslerim acısından ölüyorum çatlamış pullul olmuş sütyeni çıkarttım krem sürdüm ama normal krem allah aşkına ne yapmalıyım kağıt aldım elime yelliyorum 😪
Mehmetinannesi Emine55 bende ne yazıkki aynı şeyleri yaşadım hergün zeytinyağ sürdüm kesinlikle tavsiye ediyorum bide uçlarına etrafa sürtüp acımasın diye makyaj temizleme pamuklarından koydum deniyebilirsin
Ravza Emine55 ayy geçmiş olsun canim Bende ayni durumdayım 12+7😞 Kesinlikle banyoda sabun kullanma duş jeli daha iyi geliyo önce banyoda duş jeliyle biraz masaj yap çıktıktan sonra vazelin kremi sur ama sütyen giyme içine çok rahatlatıyo
Mybabe Emine55 berbat bir sey benimde cok vardi ara ara yine oluyor dusta ilik su tutup elinle hafif hafif ovun cikinca da her yerine nemlendirici uclara da vazelin surerseniz hafifler belki biraz
Emine55 Mehmetinannesi ya elimi bile süremedim kızlar öyle açıkta yaptım kusura bakmayın yazıyorum böyle de ama ucu iğne gibi oldu zeytin yağ aklıma geldi benimde
Emine55 Mehmetinannesi ya elimi bile süremedim kızlar öyle açıkta yaptım kusura bakmayın yazıyorum böyle de ama ucu iğne gibi oldu zeytin yağ aklıma geldi benimde
Emine55 Ravza çıkarttım valla yoksa kalınmaktan yırtacaktım krem sürdüm açıkta bıraktım yelledim kağıtla biraz dindi ama canım gitti ya
Emine55 Mybabe ya benim cildim çok kuru artık sürekli sürmek gerekiyor demekki nemli dursun biraz faydası olur 🙁
Sinemm Kızlar doktorum göğüs ucunu mümkün olduğunca ekleme banyoda sabunla yıkama dedi erken doğum tetikliyormus lansinoh alin onu kullanın